don’t want you to wake up

aliciasivert, alicia sivertsson, stevie the dog, steviesaurus, cat, katt, morning, morgon

aliciasivert, alicia sivertsson, stevie the dog, steviesaurus, cat, katt, morning, morgon, Andreas, bed, säng

rubrik ur DON’T WANT YOU TO WAKE UP av TEITUR
3 Comments
 • Anonym

  13 februari, 2014 at 21:24 Svara

  Men åh, saknar min bråkiga kisse när jag ser dessa mysbilder!

 • Elise

  13 februari, 2014 at 12:10 Svara

  åh, svansen! <3

 • Linda

  11 februari, 2014 at 20:57 Svara

  Hej!
  Du får jättegärna dela med dig till mig av bilderna på min Raffe-häst du (du?) tog på Gotland för flera flera år sedan. Om du vill såklart. Jag har ägt honom sen 2011 och önskar att ha bilder från hans lite tidigare liv, innan mig :)
  Hör gärna av dig till Thys_447@hotmail.com
  eller på facebook där guldfuxen numera finns för allmän beskådan: https://www.facebook.com/ITSRafferty

  Kram L

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.