dra på trissor, en header?

Det tog mig bara lite mer än ett år, och inte så värst mycket energi när jag väl tog mig för. Akvarellade bokstäver? Bra Alicia.

Men med tanke på att det övriga innehållet i den här bloggen är av så övermåttan hög kvalité kanske det skulle bli för mycket av det goda om jag gav mig på en avancerad header. Det är helt enkelt i förebyggande syfte som jag håller den sparsmakad – jag vill ju inte att ni ska få en kreativ överdos eller någonting sådant.

4 Comments
 • Emilie

  15 september, 2010 at 14:46 Svara

  Jag tyckte att det var fint med headern i all sin enkelhet :) Dina texter och reflektioner om livet är ju det som lyfter hela bloggen så du behöver inte ha en superdesignad header. Om du nu inte hemskt gärna vill göra en, förstås. Jag älskar din meny med alla bilderna :)

 • Anna

  14 september, 2010 at 16:07 Svara

  Så tjusigt, så tjusigt!

 • Hanna

  14 september, 2010 at 12:36 Svara

  HAHA, jag struntar i den sarkastiska tonen och tar allt på allvar och håller jättejättemed! Förresten är headern inte så dum den heller.

 • Josefi

  14 september, 2010 at 12:25 Svara

  Din header är så söt så!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.