dress rehearsal rag

Har haft ett par bakslagsdagar, försommarlivslusten till trots, men dem finns det inte mycket anledning att grubbla i. Låtom oss prata prylar istället.

Min farbror och jag har äntligen lyckats hitta på vad jag ska försenings-få i studentpresent.

aliciasivert, alicia sivertsson, timex, clock, ray ban, sunglasses, clubmaster, solglasögon, klocka, ur, armbandsur
Nämligen ett armbandsur och nya skalmar till mina (hans nedärvda) Clubmasters.

aliciasivert, alicia sivertsson, timex, clock, klocka, ur, armbandsur
Klart värt tre års funderingar!

rubrik ur DRESS REHEARSAL RAG av LEONARD COHEN
2 Comments
 • Jessica

  5 maj, 2012 at 17:09 Svara

  Gud, de matchar ju helt perfekt. Du kommer ju bli stentuff i sommar! (Och studentpresenter förtjänar funderartid.)

 • Adina & islandshästen Funi

  5 maj, 2012 at 15:53 Svara

  Alicia Alicia! Det är så kul att kika in på din blogg, för ett tag sedan när jag tänkte läsa insåg jag att du dolt den för omgivningen och då blev jag lite ledsen eftersom jag brukar kika in på din blogg för att få inspiration av din härliga stil! Skönt att du är tillbaka i alla fall :)

  Och tack för alla fina ord du lämnade på bloggen för ett par dagar sedan, jag blev glad över att höra av dig! Har saknat dina peppande ord :) Massor med kramar till dig!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.