drip, drip, drop, when the sky is cloudy

Det regnar aldrig såhär mycket. Smådugg och skurar kommer det väl jämt och grått är det ofta, men regnar på riktigt gör det sällan. Idag öste och öste det ner. Den perfekta ovädersdagen för att uffa omkring inomhus – barbent i tjocka stickade sockor, eller gå långpromenad i röda stövlar arm i arm med någon, eller lägga pussel på verandagolvet och dricka oräkneliga koppar te.

Personligen har jag lekt ovädersdag på jobbet, vilket kanske inte var fullt lika romantiskt. Få besökare på Skansen en regnig dag men å andra sidan kom alla till oss på Terrassen och stannade länge, så det gick åt många koppar kaffe till dyblöta pensionärer och alla ville prata om vädret och regnet och åskknallarna och tyckte att köttbullarna var hemskt goda.
Imorgon är jag ledig. Då ska jag träffa min girl friend och förhoppningsvis är det ovädersdag igen så vi kan göra allt det ovannämnda.

rubrik ur BAMBI av WALT DISNEY
No Comments

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.