drumming song


Hejsan. All kreativitet de senaste dagarna har gått åt till halsduken. Den har följt med på alltifrån pensionärsfika i Kallhäll och pensionärsfika i Sundbyberg till barnpassning i granngården och planeringsmöte i scoutstugan. Sen har den sett ett par filmer – ikväll Where the Wild Things Are och the Soloist (med R O B E R T D O W N E Y J U N I O R !) – och hållit mig maniskt sysselsatt även när jag borde gjort annat. Men trots att bloggen och mitt sociala liv fått lida har det i varje fall givit resultat för härligheten är numera 141 cm lång – exklusive frans!

Eftersom jag själv inte har mycket att bjuda på ber jag att istället få rekommendera skivan som soundtrackat mitt stickande och som nu är på väg från Ginza med posten. Lungs av fina Florence + the Machine.

rubrik ur DRUMMING SONG av FLORENCE + THE MACHINE
3 Comments
 • Emilie

  18 oktober, 2010 at 13:02 Svara

  det känns som en helt främmande värld för mig när du berättar att du stickar. Herregud, jag kan inte ens trä en symaskin eller virka. Uj uj uj…

 • Bajenblomma

  18 oktober, 2010 at 08:29 Svara

  Så satans mysig bild. Färgerna, hösten, åh <3

 • carolina

  17 oktober, 2010 at 11:59 Svara

  konstigt att mötas av sitt eget fönster sådär helt oförberett! konstigt, för det ser ju typ fint ut.

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.