du kära lilla pryttelblogg

Jag inbillar mig att jag ska författa ett sånt där mastodontinlägg där jag förklarar lite vad det är fråga om och vad som hände för ett halvår sen och därefter och vad som händer just nu, men som alltid är det svårt att komma till skott med det som är allra viktigast.

Därför smärtar det mig att säga att det blir ett avledande prylfyndarfärdighetsinlägg den här gången också (det är ju trots allt sju månader sen sist).

aliciasivert alicia sivertsson things english porcelain brittish horses napkin rings fabric dots second hand vintage prylar saker ting engelskt porslin brittiskt hästar servettringar prickigt tyg
Kan ju med fördel nämna (som en teaser inför det där mastodontinlägget (bara för att försätta mig själv i än värre skrivkramp)) att jag går en kurs i klädsömnad just nu, och att jag idag hittade fyra och en halv meter av den mörkt turkosblå saligheten ovan för ynka 40 riksdaler. Det kommer förhoppningsvis förvandlas till världens bästa långkjol när jag är klar med den oxblodsröda dubbelknäppta jag (till 10%) syr (och till 90% sprättar) just nu.
Övrigt nytt i brudkistan är alltså tre servettringar (tantrespekt!) i mässing och (ytterligare) en grön tallrik med Engelskt hästmotiv (närmare bestämt ur ’Old Inns Series’ från English Ironstone Tableware).

Bear with me.

1 Comment
  • Cissi

    16 mars, 2012 at 06:28 Svara

    Tyget Alicia, tyget. Det är fantastiskt. Vart går du sömnadskurs? Jag är supersugen på att lära mig också nämligen.

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.