dubbel födelsedagsfika på första advent


Söndagen den första advent firade vi dubbel födelsedag för mig och Andreas med släkt och vänner. Vi vaknade till en omvärld som glittrade av pudersnö.


Vi hade bakat och städat och blåst ballonger hela lördagen och nu var vi redo! Vifslan höll utkik efter gästerna.


I köket var julgardinerna, mitt senaste och bästa Traderafynd, upphängda.


Jultallrikarna var framtagna och en löpare med domherrar utrullad, vi hade lånat skedar och termoskanna av mina föräldrar. Andreas hade rullat julbollar efter eget recept och de blev så goda så det får jag nog skriva ner och dela med mig av nästa år!


På andra sidan innergården trixade en granne med belysningen till sin balkonggran.


Så ringde det på dörren, Vifslan sprang för att hälsa, Tofslan sprang in under sängen.


Först kom släkten och sen var det drop in för vänner. Jag glömde naturligtvis bort att fota (precis som förra året) men ni får tro mig när jag säger att det var fint, att alla blev mätta och att jag spenderade större delen av dagen med att koka kaffe!


Jag fick så fina presenter sen! Akvarellpapper från Kim, Beatrix Potters samlade verk, illustrerade HP2 och en japansk muminmugg från min familj, Leonard Cohen från Arian och Victor, Trivial Pursuit med Harry Potter-frågor från svärfamiljen, en liten ek i kruka från den sensationella Lisa, blandade godsaker och två konstföremål:


Blomsterbok av Jessica och fågelkruka av Mikaela! ❤


När jag var yngre tyckte jag det var segt att fylla år en månad innan julafton. Men sen jag och Andreas började fira tillsammans tycker jag det är det bästa avslut på november som en kan få!

5 Comments
 • Trädgårdstrollet

  20 februari, 2017 at 08:14 Svara

  Vilken FANTASTISKT fin tårta! Den idén tänker jag bestämt sno, imitation is the most sincere form of flattery! ;)

 • Jessica

  1 januari, 2017 at 16:31 Svara

  BÄSTA DAGEN <<3423 Jag har fått HP-TP i julklapp :D

 • sandra

  22 december, 2016 at 08:06 Svara

  Julgardinerna <33

 • hanna, förbanna

  21 december, 2016 at 18:49 Svara

  åh, så mysigt det såg ut! :)

 • Mikaela

  21 december, 2016 at 08:55 Svara

  Det var SÅ trevligt <3 <3 <3 Tack för att jag fick komma!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.