Dumbledoreprojekt 5

aliciasivert alicia sivertsson sticka stickning garn blå grå halsduk
En julklapp, som jag gör mitt bästa för att få klar innan vintern är över.
Hade jag börjat nu hade jag gjort de grå ränderna smalare, för den blå färgen är så fruktansvärt vacker men kommer inte riktigt till sin rätt ihop med lika delar grått. Bred och gosig blir den i varje fall. 75 maskor gånger 135 cm i skrivande stund.

4 Comments
 • Pingback:Dumbledoreprojekt 4 - Alicia Sivert

  23 juli, 2018 at 14:21 Svara
 • Tottinyon

  26 januari, 2011 at 11:16 Svara

  Åh, så underbar.

 • Claire

  14 januari, 2011 at 12:48 Svara

  I'm totally in love with the colours !!! <3
  gör den så den sitterihop i ändarna, jag har blivit fixerad av sådana halsdukar, sjukt praktiskt! :)

  (eftersom att engelska är ett starkare språk än svenska).. och i mitt inlägg här kan du läsa svaret på dina kommentarer också: :)
  http://bit.ly/dQNGgW

  Cheers!

 • Emilie

  12 januari, 2011 at 16:58 Svara

  Vintern är nog kvar lääänge till, ingen stress här inte ;)

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.