Elvis has left the building


Idag har jag kommit till skott med inredningsprojekt numero uno: jag har plockat bort mina Elvislådor. De är charmiga för all del men ärligt talat riktigt ruskigt fula, och himla röriga, och otympliga, och mest ivägen. Jag gjorde dem av ett paketpapper för massor med år sen men nu har jag tröttnat – så idag fick de gå i pension i utbyte mot en mindre, vit variant. Frågan är hur i all världen jag lyckades föra över innehållet i de första två till utrymmet i den senare?


Känns så fräscht och skönt med den lilla vita. Och så har jag plats för mina inramningar av de finaste bilder som finns på Jake och Robert, så jag möts av deras solstrålsleenden varje dag.

2 Comments
  • Lena S

    22 juni, 2010 at 20:49 Svara

    Hahaha, musen! Världens konstigaste, men antagligen bästa :D

  • Steph

    20 juni, 2010 at 15:46 Svara

    Åh vad fint du har det!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.