en fågel i handen och huvudet bland molnen

aliciasivert, alicia sivertsson, alicia sivert, bird, birds, fågel, fåglar, småfåglar, talgoxe, blåmes, domherre, tofsmes, stjärtmes, lufttorkande lera, clay, jovi, monthly makers, mars, kreativ utmaning, kreativitet, skapa, alstra, makeri, skapande, diy, påsk, påskpynt
Jag vill börja med att säga tack för alla era tillrop om mina småfåglar, ni är fantastiska! Det är det bästa med Monthly Makers för mig – gemenskapen. I slutet av varje månad längtar jag efter att få visa upp mitt alster, för oavsett vad jag gjort och hur nöjd jag känner mig så vet jag att vi kommer prata om saken, titta och utvärdera tillsammans. Det är otroligt värdefullt för den kreativa utvecklingen med både pepp och tips! Så tack, tack för det!

aliciasivert, alicia sivertsson, alicia sivert, bird, birds, fågel, fåglar, småfåglar, talgoxe, blåmes, domherre, tofsmes, stjärtmes, lufttorkande lera, clay, jovi, monthly makers, mars, kreativ utmaning, kreativitet, skapa, alstra, makeri, skapande, diy, påsk, påskpynt
Det har också kommit upp frågor om hur stora fåglarna är, för det framgår inte riktigt av mina tidigare bilder. Svaret är: yttepyttesmå! Talgoxen och domherren som är störst är nästan 7,5 cm från näbb till stjärtfjäder, medan exempelvis tofsmesen bara är 6,5. Han hade alltså fått plats i en tändsticksask om det inte vore för att han är så tjock.

aliciasivert, alicia sivertsson, alicia sivert, bird, birds, fågel, fåglar, småfåglar, talgoxe, blåmes, domherre, tofsmes, stjärtmes, lufttorkande lera, clay, jovi, monthly makers, mars, kreativ utmaning, kreativitet, skapa, alstra, makeri, skapande, diy, påsk, påskpynt, sluta köpa skit, broderi, embroidery, needlework, cross stitch, korsstygn
Jag fick sånt himla flow i förrgår efter att ha bloggat bilderna att jag började göra några arter jag saknade (sädesärla, kungsfågel samt ett nytt försök till rödhake), plus att jag fick beställning på två blåmesar som nu ligger och torkar. Ni får se mer av dem snart!

Nu är även Anna Marías inlägg uppe och redo att ta emot länkarna till era egna bidrag! Vill ni läsa mer om vad Monthly Makers egentligen är för ett märkligt påfund har jag skrivit om det här. Snart kommer sammanställningen och jag är förväntansfull!

11 Comments
 • Johanna Kreater

  27 mars, 2015 at 12:43 Svara

  Alltså så himla himla fina!!

 • Daisy Linnéa

  26 mars, 2015 at 14:35 Svara

  hittade precis hit och OJ vad du är kreativ! kommer absolut titta in här igen

 • Matilda

  26 mars, 2015 at 14:30 Svara

  Förstår verkligen att andra vill ha egna små fåglar och beställer av dig, för de är SÅ fina!

  • Alicia Sivert

   26 mars, 2015 at 14:41 Svara

   Tack :) Det kom som en hel överraskning för mig! Men jätterolig sådan naturligtvis. Nu ska jag knåda ihop två mesar till!

  • Helga

   27 mars, 2015 at 14:53 Svara

   Haha asså knåda ihop två mesar till <3

 • hanna, förbanna

  26 mars, 2015 at 10:11 Svara

  jag blev lite kär i dina fåglar, jag med :)

 • Jessica

  26 mars, 2015 at 09:43 Svara

  " Han hade alltså fått plats i en tändsticksask om det inte vore för att han är så tjock." <3 hahahaha
  Men alltså om du tycker det är kul att göra dem tycker jag LÄTT att du borde sälja dessa – de är fantastiska!

  • Alicia Sivert

   26 mars, 2015 at 09:48 Svara

   Ja alltså jag sålde fyra via Instagram bara sådär, hux flux! Mycket förvånad. Jag ska helt klart experimentera med saken :) Haha kan aldrig gissa mig till vad folk vill ha. Säljer alltid de MÄRKLIGASTE av mina alster och har sen annat jag tycker är jättefint kvar till ingens glädje. Nåväl!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.