en halv burk kanel och förvänd galopp på utebanan


Mötte upp Hanna i centrum vid elvatiden, köpte mjöl och återvände till mitt kök för bullbak. Vi gjorde dubbel sats fyllning och Hanna tömde halva kanelburken över sina medan jag kryddade måttligt med kardemumma. Perfektion.


Strategiska Klara trillade in mitt i gräddningsprocessen och lagom för att agera provsmakare.


Sen for vi till stallet för att bättra på träningsvärken.


Hanna och Gina.


Här är min häst Maravilla. Hon är sex år och andalusier men har inte mycket till hals och de muskler hon byggt sitter på fel plats och sådär värst mycket inriden är hon inte heller. Men idag red vi i förhållandevis lugn förvänd galopp och även om det inte var riktigt meningen är det ju alltid något.


Jag och Ärke-Maran.

foto: KLARA 

5 Comments
 • bella

  8 september, 2010 at 14:31 Svara

  Du gjorde alldeles nyss min dag med din fina sida. Tack för det min vän!

 • Krumelurpillret

  1 september, 2010 at 17:09 Svara

  Mmmmmm bullar! var allt för länge sen jag bakade en rejäl sats. Jag är så hemskt baksugen i nuläget och kan bara tänka på äppelkakor och bullar. Finns bara ett botemedel! BAKA!

 • Hanna

  1 september, 2010 at 14:45 Svara

  Snygga hästar och snygga bullar!

  /Hemlig beundrare

 • Malin W

  1 september, 2010 at 13:20 Svara

  Åh vad det verkar jättebra och vilka fina vänner och hästar :D Ser fram emot att höra mer om stället i framtiden. Ville mest kika in och säga hej & ursäkta mig för att jag är alldeles för off med kommenterandet! Hoppas du har det bra.

 • Klara

  31 augusti, 2010 at 22:36 Svara

  vi är bäst<3

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.