en husmors beklagelser, del 2

Jag har alltså, för den som inte förstått det, varit ensam hemma de senaste två veckorna. Det har varit -ganska ljuvligt- men från och med idag är det slut på friden och ron. I eftermiddags kom 16-åringen hem från Gotland och imorgon återvänder resten av patrasket från Europasemester. Bevare mig.
Dagens beklagelser rör alltså inte det faktum att jag måste vattna mammas och mormors trädgårdar, plocka bär eller städa fågelburen, tvärt om sörjer jag min framtida brist på dylik sysselsättning.

Det har varit två veckor av anarki och ensidig kost i det Sivertssonska singelboendet. Diskmaskinen har jag kört två gånger och den har i stort sett bara innehållit kaffekoppar. Vad jag ätit är ett officiellt mysterium, förutom en himla massa frukt och bitar av en squashpaj som aldrig tog slut har jag ingen aning. Symaskinen använde jag första dagen i ensamhet och den står kvar på matsalsbordet. Jag har levt på altanen dygnet runt, haft inneboende, bjudit på jordgubbar och glass, promenerat, druckit vin och jobbat. Jag har spelat nattlig rock’n’roll och sett på film istället för fotboll. Jag har myst mig igenom James Dean-dokumentärer och extramaterial, läst magasin och glömt ta in posten. Jag har inte haft några kläder på mig på hela dagar.

Jag flydde till staden för att låta brodern ha boendet allena i ett par timmar innan vi tvingades dela det. När jag kom hem kunde jag höra pianospelet redan från grinden och jag hann inte mer än in genom dörren förrän grabben börjar beklaga sig över mitt ungkarlsliv. Han gjorde sig väldigt lustig över att köket var fullt av tomflaskor och att brödet hade möglat (rätt rejält). Återstår att se hur han reagerar när han inser att mjölken är sur och att jag inte sovit i min egen säng på nio nätter.
Och imorgon kommer kavalleriet. Hujeda mig.

Fint resultat av tröstshoppingen i Bullshit City.
5 Comments
 • Emilie

  15 juli, 2010 at 16:50 Svara

  Uj uj uj, du vet ju säkert om att jag är underklädesnarkoman och mitt begär efter dessa saker blir inte mindre av att se din toppfina bild på dina nya inköp. Här går jag runt, utfattig, och kämpar med att få kronorna att räcka till kontantkort och fika, och så lägger du upp denna bild. Jisses, vad jag längtar tills mina löner börjar trilla in igen så att jag kan shoppa underkläder som en annan galning. Åh.

  Jag tycker förresten att det var väldigt fint att underkläderna på bilden på något sätt matchade lakanen :) Vilken vacker gulton!

 • carolina

  13 juli, 2010 at 22:48 Svara

  OCH mysig bild förresten. väldigt fin :)

 • carolina

  13 juli, 2010 at 22:47 Svara

  åh, älskar trosorna. skulle jag hitta dem på nätet nu så skulle jag lätt köpa.
  kan jag få dom? (a) eheeeeh

  och nej, man ska väl kanske inte handla berusad över huvudtaget men har kollat på de där skorna innan och nu fanns de och då var de bara att slå till. fast vet inte när jag får dem, fattar inte, och orkar inte läsa. men betalat har jag gjort .. BRA
  och vad bra att du tyckte de var fina, trodde jag inte. hoppas de är fina i verkligheten också bara.. jag ska sova nu, jag ska ju träffa dig imorn? hade jag nästan glömt. förlåt. HUR KUNDE JAG?

 • Anna

  12 juli, 2010 at 21:02 Svara

  Håller med! Hur jäkla fina underkläder som helst, den blommiga får jag ha-begär för, som en äkta underklädesälskare! Var är den från?

 • Cissi

  12 juli, 2010 at 20:51 Svara

  Alltså hallå i stugan! Vilka otroligt vackra bh:ar! VARTIFRÅN?
  Den blommiga var ju alldeles utsökt!

  Kanske dags att gå runt i bara underkläderna lite oftare? ;)

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.