en katt på posten och en katt ovanpå posten


När Tone visade sitt bidrag på Monthly Makers miniatyr-tema, bland annat några kattsmycken i krympplast, blev jag helt kär. Så snart de dök upp i hennes Etsy-shop beställde jag hem ett exemplar med blått garnnystan och gick sen och räknade ner dagarna.


Jag var hemma sjuk när posten kom, men som alltid är ingenting enkelt i det här hushållet. Så snart jag öppnat paketet fångade nämligen Vifslans bubbelplastradar upp existensen av tuggbart material och hon kom farande som skjuten ur en kanon, tittade på bubbelplasten, funderade en stund och knyckte sen plastfickan med den lilla katten istället.


Hon smakade lite, sparkade lite.


Och när jag tog smycket ifrån henne reste hon sig upp för att följa efter – det var bara det att hon satt sig på kuvertet, som nu var klistrat mot hennes bakdel.


Suck… (Jag förstår att det ser ut som att jag med mycket smärtsamma metoder avlägsnat kuvertet från katten, men sanningen är den att hon släpper sådär mycket hår när en klappar henne också. Våren är inte precis min favoritstädsäsong.)


Jag längtar efter att få gå ut med min lilla katt om halsen.


Men när den inte används får den nog gömmas djupt i smyckeskrinet om jag ska få ha det ifred!

Kolla in Tones blogg (det är faktiskt en av mina senaste favoriter!) och Etsy shop för att själv adoptera en krympplastkatt!

15 Comments
 • Lili

  8 maj, 2016 at 13:53 Svara

  Vilket sött smycke! Och vilken otroligt rolig historia om Vifslan och hennes bubbelplastradar.

 • Ruth | HungryHeart.se

  8 maj, 2016 at 11:44 Svara

  Åh så fin!!! Förstår verkligen varför Vifslan genast blev kompis med den senaste katten i familjen. Och igenkänning deluxe på hår överallt när vinterpälsen skall fällas. Vi HADE ett blått bilsäte, men det är numera vitfluffigt… =)

  • Alicia Sivert

   9 maj, 2016 at 13:41 Svara

   Haha åh huu alltså! Det är en mardröm att dammsuga här hemma, alla tider på året, men nu är det ju rent omöjligt… Tur att de är så söta!

 • Linnéa

  4 maj, 2016 at 10:20 Svara

  Vilket underbart smycke! Vad kul att Vifslan gillade det också :)

  Detta har inte riktigt med saken att göra, men tänkte höra om du vet om det hänt något med Fredrikas (på vinden) blogg. Jag har försökt komma in på den de senaste dagarna, men möts bara av ett felmeddelande. Det är nästan som om den försvunnit. Kan du komma in på hennes blogg?

  • Alicia Sivert

   4 maj, 2016 at 12:02 Svara

   Eller hur! :)

   Ja, hon har skrivit i Sypepps-gruppen på Facebook att det är blogg.se som krånglar. De jobbar på saken men jag har fet abstinens och provklickar flera gånger om dagen ändå! :P

  • Linnéa

   4 maj, 2016 at 14:31 Svara

   Åh vad skönt att det bara var det som krångla. Så då får jag väl fortsätta och se om jag kommer in ;)

 • Ethel

  3 maj, 2016 at 10:41 Svara

  Så himla fint hänge! Jag är också lite smånöjd (ok ganska mycket) över Vifslans medverkan i bilderna, dör på hur fin hon är <3 Speciellt sista bilden, med en mjuk hårig tass, åh älskar kattassar… <3

  Nu känns det här lite som en reklamhijack av ditt inlägg.. men det är menat till dig så då kanske det blir mindre reklamigt? Jag har iaf gjort en pinterstboard där jag tänkte pinna bilder från bloggen så då finns klänningen och byxorna på https://se.pinterest.com/etjo0404/my-own/ Det blev lite fail, eftersom jag gjort ett collage till byxorna, så det blev ju en enda lång bild..

  • Alicia Sivert

   4 maj, 2016 at 12:01 Svara

   Haha visst är hon rar? Jag gillar också sista bilden. Lilla lilla bustrollet!

   Och TACK för att du gör reklam, det gör mig så himla glad för jag vill verkligen verkligen både följa och repinna dina magiska kreationer (dessutom frågade jag ju ;P)!

 • Mikaela

  3 maj, 2016 at 10:41 Svara

  Gud så fin! Bra att både du och Vifslan gillar den så mycket, haha ;) Gillar verkligen Tones kort med all kontaktinfo, så fint!

  • Alicia Sivert

   4 maj, 2016 at 12:00 Svara

   Jaa, jättefint visitkort! Man blir ju inspirerad till tusen :)

 • Silje

  3 maj, 2016 at 07:20 Svara

  Måtte selv inn på Etsy-butikken og bestille et smykke etter å ha sett dem på Tone sin Facebookside. Er så utrolig kult! :D Og Vifslan er jo kjempenydelig! ^^

 • tone

  3 maj, 2016 at 06:59 Svara

  Åh, men takk for så fine ord, Alicia! Og Vifslan. <3 <3 <3

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.