en lila lama


I oktober bad en kollega att få beställa en broderad patch av mig. Hon skulle ge bort den i julklapp till sin kompis som älskar…


… lamadjur! Bra djur att gilla, tycker jag.


ca 18 cm i diameter.

5 Comments
 • Alicia Sivert

  3 januari, 2015 at 13:54 Svara

  Vad kul att ni gillar den här, det är nämligen ett av årets svarta får. Jag är fruktansvärt missnöjd med helheten och de flesta detaljerna! Hoppas den nya ägaren hör till de som tänker som ni ;) Kram!

 • Fredrikapåvinden

  30 december, 2014 at 20:30 Svara

  Men åh alicia! Så fin! <3

 • Helga

  30 december, 2014 at 05:48 Svara

  Wow det ser verkligen ut som päls! Jag är lite sugen på att brodera en tapir pga bästa djuret. Ska bara göra färdigt allt annat först :P

  • Alicia Sivert

   3 januari, 2015 at 13:53 Svara

   Alltså tycker du bara om djuren jag tycker illa om? Jag gillar typ ALLA djur utom älgar och tapirer!

 • Olivia

  29 december, 2014 at 18:50 Svara

  Så snygg!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.