expecto patronum


Mellanbrodern kom in mitt i lördagsstädningen med en present. Den är lite bucklig och skev men också så perfekt som en plåtburk kan bli. I den ska jag förvara nystan och färdiga rutor till min Dumbledorefilt.

rubrik ur HARRY POTTER AND THE PRISONER OF AZKABAN av J.K. ROWLING
Tags:
5 Comments
 • Krumelurpillret

  17 augusti, 2010 at 15:23 Svara

  Åh så snällt av honom!

 • Emelie

  16 augusti, 2010 at 06:28 Svara

  Åh, fick man inte massa små och relativt äckliga kakor, men som man ändå åt för att de låg i en Harry Potterburk, i Harry Potterburken?

  Söt bror, jag vill också ha en bror som kan ge mig burkar.

 • felicia

  14 augusti, 2010 at 21:21 Svara

  Vad fint! Det låter alldelles förtjusande med en Dumbledorefilt till hösten!

 • Adina

  14 augusti, 2010 at 18:07 Svara

  Åh..! Jag vill också ha en Dumbledorefilt! Den där ser ut att bli GALET mysig.. Jag är avundsjuk.

 • Hanna

  14 augusti, 2010 at 13:46 Svara

  Åh, jag blir alldeles knäsvag! Om jag bara kunde, skulle jag skita i allt och alla och dra till Hogwarts och leva lycklig i alla mina dagar. Att (snällt be om lov att få låna och) svepa in sig i din finfinfina Dumbledorefilt i vinter blir näst bäst!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.