fantastisk nyhet nummer femhundraåttiotvåochenhalv

aliciasivert, alicia sivertsson, iris hantverk
Två tredjedelar av 2015 har gått och detta är utan konkurrens det bästa året i mitt liv. Förutom att jag och Andreas blivit med katter, flyttat ihop och förlovat oss har jag kommit in på utbildningen i textil formgivning som jag snart påbörjar och…

aliciasivert, alicia sivertsson, iris hantverk
… i juli fick jag veta att jag skulle få börja nytt jobb i slutet av sommaren, vilket är vad jag gjort nu! Efter tre år och tre månader på biografen är det snart färdigpoppat för min del och jag byter fjorton salonger och femtusen besökare mot en liten och intim hantverksbutik i Gamla Stan. Där har jag redan börjat så smått, med försäljning av handbundna borstar, slöjd, textilhantverk och svensk design. Den 31:a skriver jag av min allra sista popcornbägare och börjar jobba halvtid i butiken. Det känns så himla bra!

aliciasivert, alicia sivertsson, iris hantverk
Jag är så oändligt tacksam för varje ögonblick av just nu. Livet är absolut perfekt och jag vill vika ihop och spara det i en ask så det inte går sönder. Men det kan man ju inte göra – så jag blåser upp det och springer så snabbt jag kan istället.

12 Comments
 • jennifer

  4 september, 2015 at 19:37 Svara

  Sitter här och tar igen blogginlägg jag missat under radiotystnaden som råder under semestertider, och alltså, blir så, så glad för din skull. Du är så jäkla bra. Puss och skickar massa <33 också.

 • Alicia Sivert

  22 augusti, 2015 at 09:39 Svara

  TACK ALLA BÄSTA KÄRA VÄNNER!!! <3<3<3

 • Jenny Olofsson

  21 augusti, 2015 at 13:05 Svara

  Åh vad roligt för dig! Så glad för din skull :D Låter hur bra som helst ju och kan tänka mig att det verkligen kommer passa dig ! Grattis verkligen :D

 • Jess

  20 augusti, 2015 at 18:47 Svara

  Sen på bollen som vanligt men stort grattis till jobbet! Låter som det är klippt och skuret för dig :)

 • Jessica

  20 augusti, 2015 at 04:38 Svara

  SÅ HIMLA GLAD FÖR DIG. Det verkar så himla perfekt!!!

 • ISA

  19 augusti, 2015 at 17:46 Svara

  Hurra!! grattis, gud vad roligt! 2015 är visst ditt år ;)

 • Mikaela

  19 augusti, 2015 at 08:14 Svara

  Men hurra vad kul, känns ju som ett toppenjobb för dig!

 • Sandra

  19 augusti, 2015 at 05:13 Svara

  Hurra, vad roligt! Känns verkligen som att du har flyt nu och det unnar jag dig verkligen, Alicia.

 • Vicky

  18 augusti, 2015 at 15:10 Svara

  åh men jaa! låter så himla perfekt för dig. supergrattis, din evigt duktiga star!!

 • hanna, förbanna

  18 augusti, 2015 at 13:55 Svara

  det låter ju alldeles jättefint! Grattis till nya jobbet!

 • Fredrikapåvinden

  18 augusti, 2015 at 11:38 Svara

  Åh va himla, jäkla fint att läsa Alicia! Jag unnar dig varje liten uns av lycka och hoppas att du ska rida på den vågen länge, länge! Och en jäkla massa grattis till ditt nya jobb. Det passar ju dig bättre än bäst. Grattis fina, fina Alicia!

 • LisaMarie

  18 augusti, 2015 at 11:35 Svara

  Åh vad underbart det låter! Jag vet den där känslan. Ett stort HEJA till dig och till alla andra som vågar plugga/satsa på sånt ni brinner för och för allt annat bra som händer förstås! Grattis i efterskott till katter och ihopfytt och förlovning och allt :)

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.