2 Comments
 • Jossan

  5 januari, 2010 at 23:18 Svara

  Hihi, så festligt! Jag vill också ha en sådan där fin vägg. Och sådana där fina sängkläder. Och ett sådär fint skrivbord. Och snetak.

 • Camilla

  5 januari, 2010 at 22:44 Svara

  Hahahah. Åh <3 Fantastiskt. Verkligen fantastiskt.

  p.s.1 Är det nya datorn jag skådar? d.s.1
  p.s.2 Kommer du verkligen in i garderoben fortfarande med det där skrivbordet? d.s.2
  p.s.3 EHEHEHEH d.s.3

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.