från djupet av mitt hjärta: tack


Alltså hörni.
Jag är rörd i djupet av min själ. TACK för all kärlek igårkväll, för alla blommor och vernissagebröd och överväldigande ord! Tack till alla er som kom och till er som inte kunde men som hejat på från avstånd!
Tack för att ni delar detta ögonblick med mig, har överseende med feberstinn förvirring och osammanhängande kraxande. Förlåt till alla jag inte hann prata med en bråkdel så mycket som jag önskade och tack, tack tack tack för att ni höjer mig och låter mig sväva.


Det blev en magisk kväll för mig, med så mycket mer folk än jag vågat drömma om, så många kärleksfulla ord och spännande frågor. Tiden gick alldeles för fort och det var mitt livs två mest intensiva timmar.


Ni som var där, har ni några bilder jag kan få se och kanske dela vidare? Snälla maila till mig på alicia(a)sivertsson.se! Allt ni har!

Om det är någon som inte hann komma igår eller som vill titta igen hänger utställningen uppe i två veckor, t.o.m. den 10/3, och är öppen under församlingens verksamhetstider – alltså vardagar 9-12 och 13-16. Kommer ni då får ni försöka bortse från den enorma Jesusavbilden som kommer vara avtäckt i bortre änden av lokalen (han var gömd bakom skjutväggen igår och är inte riktigt del av utställningen – eller min världsbild, hehe).
Jag planerar vara på plats en stund under måndagen den 7/3, samt vid nedtagning av utställningen den 10/3 om ni vill ses! På Värsta Allé 1 i Spånga alltså.


Nu ska jag vila och kurera mig, låta mig vaggas av denna höga våg så länge jag bara kan.
Tills vidare pyntar jag med lite andra grejer (se hur fint byxgalgarna kom till användning) i de hålrum som uppstått här hemma sen alla mina tavlor åkt iväg på äventyr. Några av dem kommer flytta till nya hem efter nedtagningen och det känns så himla roligt och stort.

Detta gör vi om!

10 Comments
 • Lili

  1 mars, 2016 at 10:32 Svara

  Vad kul att det fick ett sådant genomslag och att du hade det fint! Jag kunde tyvärr inte komma eftersom jag blev tvungen att stanna längre på jobbet, men vad kul att utställningen ligger kvar ett tag- jag kommer måndag den 7/3 då! Vilken tid kommer du vara där? Skulle vara trevligt att träffa dig. :)

  • Alicia Sivert

   1 mars, 2016 at 10:35 Svara

   Jaa, vad trist med jobbet!! Sånt elände. Det verkar inte som att jag kommer kunna vara där på måndag i alla fall :/ Men kan komma tidigare den 10:e när vi ska ta ner utställningen ifall du vill ses och gå ett varv då? :)

 • Emma Svensson

  28 februari, 2016 at 16:14 Svara

  Åh vad glad jag blir av att det gick så bra, och att du är nöjd! Du är så fantastiskt duktigt. Önskar jag hade lite närmre till Stockholm, men än så länge får jag nöja mig med att beundra din konst via en skärm. Men någon gång hoppas jag på att jag kan se dina alster i verkligheten!

  • Alicia Sivert

   1 mars, 2016 at 10:34 Svara

   Jag ska definitivt verka för att de får komma ut och luftas fler gånger ;) Tack snälla du!

 • Ruth | HungryHeart.se

  26 februari, 2016 at 17:23 Svara

  Vad glad jag blir att höra att det var en så fantastisk kväll! Det är ni så himla värda. <3

 • Mikaela

  26 februari, 2016 at 15:20 Svara

  Tack själv, det var verkligen helt fantastiskt att se allting live, blev så himla imponerad av dina verk! Mailar bilder när jag lagt in på datorn! Hur många tavlor blev sålda? Såg att tre kvinnor fick en liten röd klisterlapp innan jag gick!

 • Bisa Läckman

  26 februari, 2016 at 13:10 Svara

  Tack själv kära tant!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.