fulländning

Idag har jag sorterat in böcker i min nya bokhylla, gjort mitt kanske bästa skivfynd någonsin, hängt upp ett hjorthorn på väggen och kommit in på 7,5p-kursen i detektivromanens historia 1850-1950. Kom även in på konstvetenskap, men det vete katten. Får se hur jobbsituationen artar sig.

Meniallafall. Skapar ett altare ovanpå bokhyllan. Lovar att visa så snart jag bestämt hur allt ska stå. Tills vidare, en sneak peek på hornet, enkom för er:

aliciasivert, alicia sivertsson, wall, interiour, interior, deer, antlers, hat, room, details, horn, hjorthorn, hjort, vägg, inredning, rum, interiör, krok, hatt, hem
Har letat intensivt efter ett liknande, och så passerar päronen det perfekta exemplaret på väg hem från Frankrike. 25€ i någon antikvitetsbod.

Bra dag.

2 Comments
 • Jessica

  12 juli, 2012 at 16:34 Svara

  Men hallå vadå, konstvetenskap I som i 30 hp på SU i höst? För om jobbsituationen artar sig så att du går det blir vi kanske klasskamrater. Hehe.

  • Alicia Sivert

   12 juli, 2012 at 16:56 Svara

   Men menar du allvar!? Alltså haha, du och jag är så himla meant to be <3

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.