fyra veckor & fem dagar

Förra veckan var tuff, annat kan man inte påstå. All den där nedstämdheten sjönk över mig på samma gång som ett stort tungt cirkustält som havererar mitt under en föreställning. Jag fick mittpinnen i huvudet också och det var inget vidare – bulan kommer bulta ett bra tag till.
Dessutom var jag ledig mycket i början av veckan, vilket inte alls var vad jag ville eller klarade av. Jag är så himla ospontan nu och behöver ha allting planerat i förväg, vilket jag inte hade, så det blev till att stirra i väggen ett par dagar till.

Men det känns som att det var en god vana att lista bra saker och fina ögonblick. Fokusera rätt liksom. Vi gör det igen.

Jazztimmen i köket
Nya Tom Waits-intervjusamlingen
Februarilönen (första gången jag blivit positivt överraskad)
Pappas blå espressomaskin
Födelsedagsfirande och bästa hunden
Polismästarkoppen
Att mina barnkalas blir så himla lyckade att jag (mer eller mindre motvilligt) blivit förste festvärd
Att Maximus jobbade och att Jossan hälsade på
After work – utomhus!
Citera Down by Law i Mullerummet (”But I ham a no criminal. I ham a good egg.”)
Mina nya fina pinnstolar som bara behöver restaureras, hm, lite grann
Barmark och någon plusgrad och ibland kvällssol under hemresan
Martins skägg
”Du skulle kunna hälla sås på vad som helst”
Björnarna har vaknat och en av sälarna har fått kut
Widow’s Grove

Igår blev det ny vecka men jag måste ändå nämna att jag fick hästen att sluta skena och galoppera lite samlat flera gånger under passet. Helt jävla otroligt. Sen fick andra hästen kolik och det var inte så kul längre. Men det gick bra.

Ledig idag. Har tittat på Broken Flowers (Jim Jarmusch känns som en bra start, fast jag hade faktiskt förväntat mig lite mer) och virkat en halv uggla. Ska försöka göra någonting mer innan trekaffet.

Begravning på fredag.

4 Comments
 • Mimmmmi

  22 mars, 2011 at 00:16 Svara

  stor kram på dig Alicia!

 • Hanna

  17 mars, 2011 at 10:16 Svara

  "All den där nedstämdheten sjönk över mig på samma gång som ett stort tungt cirkustält som havererar mitt under en föreställning. Jag fick mittpinnen i huvudet också och det var inget vidare – bulan kommer bulta ett bra tag till."

  – Du är bäst!

 • Sofie i San Francisco

  15 mars, 2011 at 22:43 Svara

  Man ska se fram emot saker!

 • Malin

  15 mars, 2011 at 18:38 Svara

  Gillar när du gör en sådan lista med bra ögonblick, för allt låter så himla mysigt och fint att min vardag är grå och trist i jämförelse ;) Tänker på dig på fredag <3

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.