fyrbent kvalitetstid

Ikväll har jag och Hanna varit på clinics i ’Intelligent Hästhållning’ och dressyr och suttit tre och en halv timma på hårda ridhusbänkar utan att tappa koncentrationen för en minut ens. Vi fick bland annat se Bo Strange lyfta hovar på bakskygg häst och tömköra nervigt halvblodssto förbi väggen som rasade in och hörnet vid dörren, min elsklingshest göra fina fattningar och vändningar samt vår ridlärare I-M rida dressyr på sin dödssnygge Dortmund och få hela åskådarläktaren att ljudligt dra efter andan. Vi skulle också sett halvtravaren Pommac galoppera i fin form om det inte vore för att Dortmund liksom snodde hela uppmärksamheten. Däremellan hann vi äta matsäck vid paddocken och ha himla trevligt. Så väl spenderad tid!

3 Comments
 • Angeliqa

  19 maj, 2010 at 19:22 Svara

  Vad härligt det låter! Man trollbinds liksom när man ser någon som rider obeskrivligt bra eller när man får syn på en häst med ett helt makalöst fint steg. Det hade ju varit fantastiskt om man själv kunde få samma resultat.
  Fint kort förresten.

  Sv: Ja, med så fina badkläder skulle nog vem som helst känna sig tjusig!

 • Malin

  19 maj, 2010 at 09:55 Svara

  Gud så mysigt. Det är något visst med hästar, har man en gång fastnat så är det svårt att slita sig.. nu saknar jag hästeriet ännu mer!

 • Hanna

  19 maj, 2010 at 07:33 Svara

  Precis så skulle alla kvällar i maj spenderas! Underbart och härligt och åååhhh.. Jag vill ha en häst!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.