glimtar från den nya lyan

Sakta sakta börjar det bildas ett hem här. De flesta flyttkartongerna är uppackade, böckerna står osorterade i bokhyllan och kläderna hänger i en trasslig blandning av vinter- och strandplagg, snabbt inskuffade i garderoben. Nu är det mycket småfix kvar – saker som inte har några naturliga platser utan måste få leta sig fram, detaljer som gör ett hus till ett hem, tavlor som ska hängas och koppar som ska flyttas mellan olika hyllor för att hitta sin mest lättillgängliga plats i köket. Ett tidskrävande, spännande och lustfyllt arbete.

aliciasivert, alicia sivertsson, home, view, window, bed, bedroom, utsikt, fönster, sovrum, säng, hem
Det bästa med alltihop är nog ändå att vakna varje morgon med den här utsikten.

aliciasivert, alicia sivertsson, home, hem, hängare hjort åhléns smycken halsband krok

aliciasivert, alicia sivertsson, home, hem, kök, kitchen

aliciasivert, alicia sivertsson, home, hem, porslinshund, frida

aliciasivert, alicia sivertsson, home, hem, arbetsrum
Det är mycket som ska göras och flyttas och stuvas och skruvas, men vi känner oss väldigt hemma och det är ju fantastiskt med tanke på att vi bara bott här i en och en halv vecka.

aliciasivert, alicia sivertsson, home, hem, lampa, lampskärm, lamp, lamp shade
På torsdag hämtar vi en soffa och snart, snart får katterna flytta in. Det längtar jag efter mer än någonting annat.

aliciasivert, alicia sivert, alicia sivertsson, monthly makers, kreativitet, utmaning, blogg, bloggutmaning, kreativt 2015, månadstema, skapa, makeri, alster

logga och foto av Agnes Hammar

Och helt orelaterat till allt ovanstående så har månadsvärden Jessica nu bloggat sitt Monthly Makersbidrag på tema magi. Det innebär att vi andra länkar våra kreationer i hennes kommentarsfält och att hon i slutet av månaden sammanställer allt vi skapat i maj. Jag är nog mer förväntansfull än inför något tidigare tema. Vilken månad detta varit!

Glöm heller inte att juni månads tema väljs av er deltagare! Det går att lämna förslag på inspirationsord, material och/eller tekniker på Facebooksidan och sen är tanken att vi alla röstar på något av de inkommande bidragen och att vinnartemat presenteras den 10 juni.

Här har jag skrivit mer om vad Monthly Makers är för någonting. Vi som ligger bakom projektet är Jessica, Mikaela, SandraBeatrice, Jess, Anna María, Annica, Emelie, AgnesBeata, Elsa och jag.

6 Comments
 • ISA

  25 maj, 2015 at 20:57 Svara

  ÅH på utsikten vid er säng. Väldigt drömmigt måste jag säga!

 • MartinaOlsson

  25 maj, 2015 at 20:26 Svara

  hej! allt bra? :)

 • Anna María

  25 maj, 2015 at 15:23 Svara

  Vilken magisk utsikt att vakna till!

 • Ronja

  25 maj, 2015 at 14:38 Svara

  så fint ni har det!

 • LisaMarie

  25 maj, 2015 at 14:12 Svara

  Åh vad kul att få se lite bilder från ert nya hem! Det ser ut att bli mysigt, och utsikten från sängen var ju helt fantastisk!

 • hanna, förbanna

  25 maj, 2015 at 14:04 Svara

  vilken fin utsikt från sovrummet ju!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.