Good Grace

Hon är framtung och stark. Hon trampar inte gärna på med bakbenen. Hon tigger och kräver uppmärksamhet. Hon står inte still i boxen. Hon ser ut som om någon spillt filmjölk i ansiktet på henne. Hon gör sig absolut inte på bild.

Men hon är vackrast och bäst i hela världen och hon får mitt flickhjärta att smälta trots att det är 14 minusgrader och beckmörkt när vi går mellan ridhuset och stallet.

3 Comments
 • Emilie

  19 december, 2009 at 10:09 Svara

  Åhh….hästar….ridning… :(

 • Emelie

  19 december, 2009 at 08:06 Svara

  Älskar din förmåga att få bilder att se analoga ut! Du är drottningen över skärpa. Och jag tycker att Grace ser ut att vara jättevacker. Charmig bild som passar till din beskrivning.

 • Hanna

  18 december, 2009 at 23:41 Svara

  Fina, fina du!

  Men det där med bäst i världen får vi nog diskutera. Eller förresten, jag behåller gärna Robban för mig själv! Tänk vilket drama det skulle bli om vi vore kära i samma häst, hehe.

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.