gubbar med eller utan korinter


Utökar pyntsamlingen med ännu fler ljusstakar – handsmidda av en yngling från bygden.

Utifall någon gjorde misstaget att tänka sig att det var mer givande att vänta på nattbussar och slira runt på den snötäckta förhatliga stan än att bänka sig framför TV:n med julmust och en stickning sådär om lördagskvällen, så kommer SVTplay via mig här till eder räddning. I ytterligare tjugonio dagar kan ni se den första delen av Crossfire Hurricane, dokumentären om the Rolling Stones (femtioårsjubileet till ära) som igårkväll fick mig att hoppa upp och ner, skriksjunga, tappa maskor och grina som ett barn över Brian Jones fashionabla garderob och tragiska död. Se den.

För övrigt, angående pepparkaks- och Disneydebatten, hade jag tänkt skriva en hel liten shuffle osammanhängande åsikter i vanlig ordning, men jag tror jag låter bli och lämnar ordet till Anna-Carin istället. Känner i korthet att vi alla kan lära av Karl-Bertil Jonsson.

Glad advent, pussgurkor.

3 Comments
 • beata

  17 december, 2012 at 20:19 Svara

  riktigt häftiga ljusstakar!

 • Isabelle

  16 december, 2012 at 22:53 Svara

  Tack för tipsen om vettiga länkar. Jag har inte orkat engagera mig i Disney-debaklett, det borde vara en sådan icke-fråga (kan liksom inte fatta att det och skolskjutningen i USA fick i princip lika stora rubriker), men det är tur att det finns människor som orkar skriva sakligt om det.

  • Alicia Sivert

   21 december, 2012 at 12:29 Svara

   Jag håller med om att förhållandet är helt bisarrt(!!), men tycker ändå det är viktigt att diskutera saken. Så helt knasigt vad alla vrider saker snett för jämnan. Vojne.

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.