guitar solo no. 5

aliciasivert alicia sivertsson självporträtt self portrait


NEIL YOUNG – GUITAR SOLO NO. 5

5 Comments
 • Madeleine

  29 mars, 2011 at 20:43 Svara

  så fin du är!

 • elin

  26 mars, 2011 at 17:50 Svara

  Eftersom att du är så fruktansvärt vacker (och allt det där), min idol at all times samt betydligt bättre på mig när det kommer till att sticka så tänkte jag vara hemskt oförskämd. Jag är in need of en stickad tröja. Och om du vill, och har lust – och tid, att sticka en åt mig så betalar jag gladeligen för både material och besvär.

  PS. Jag saknar dig hemskt mycket DS.

 • Lena

  26 mars, 2011 at 16:44 Svara

  du är så vacker! je t'embrasse!

 • Klara

  26 mars, 2011 at 08:55 Svara

  Världens vackraste Alicia!

 • Camilla

  26 mars, 2011 at 05:48 Svara

  Sjukt snygg!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.