han är söt men han kommer inte få ligga

Två månader har snart gått sen jul och det är tid för allas eder Grinch att vakna till liv igen. Ni vet ju redan vad jag tycker om alla hjärtans dag så jag skonar er från en upprepning.

I år hade jag planerat att göra egna kort, men jag hamnade i halvkoma med feber och förkylning så mängden sådana blev något begränsad, och då scanner saknas är kvalitén ungefär lika botten. Ett par hälsningar fick jag i alla fall ihop under dagens få aktiva timmar. Varsågod att maila eller skriv ut och ge till dina älsklingar.

aliciasivert, alicia sivert, alicia sivertsson, alla hjärtans dag, valentine's day, kort, collage, skapa, alster och makeri, kärlek, tvåsamhet, satir, sarkasm, han är söt men han kommer inte få ligga

aliciasivert, alicia sivert, alicia sivertsson, alla hjärtans dag, valentine's day, kort, collage, skapa, alster och makeri, kärlek, tvåsamhet, satir, sarkasm, jag älskar dig lika lite som igår, paul newman, elisabeth taylor

aliciasivert, alicia sivert, alicia sivertsson, alla hjärtans dag, valentine's day, kort, collage, skapa, alster och makeri, kärlek, tvåsamhet, satir, sarkasm, låt oss rymma tillsammans, nej, west side story

aliciasivert, alicia sivert, alicia sivertsson, alla hjärtans dag, valentine's day, kort, collage, skapa, alster och makeri, kärlek, tvåsamhet, satir, sarkasm, hur ska jag hinna läsa alla kärleksbrev

aliciasivert, alicia sivert, alicia sivertsson, alla hjärtans dag, valentine's day, kort, collage, skapa, alster och makeri, kärlek, tvåsamhet, satir, sarkasm, tjur, bull, älskling torkar du upp efter mig om jag spyr?
Glad jävla skräpdag på er, mina vänner.

I collagen figurerar bland annat en tjur, Paul Newman och Elisabeth Taylor, samt stjärnorna i West Side Story. Bilderna är i vanlig ordning främst knyckta Dagens Nyheter, Drömhem och Trädgård, Sköna Hem, Lantliv, och Metro.

8 Comments
 • Ingenjör Glasare

  11 januari, 2015 at 22:26 Svara

  HAHA alltså detta <3. Hur kan det vara så att jag kan kika in på din blogg med år som mellanrum och alltid bli lika upplyft? Trevligt att se lite humor i konsten också. Herregud, jag får börja kika in här oftare.

 • Klara

  26 februari, 2014 at 16:46 Svara

  Fantastiska!

 • Alicia Sivert

  15 februari, 2014 at 23:04 Svara

  Tack ska ni ha! Död åt Valentin.

 • Jessica

  15 februari, 2014 at 10:15 Svara

  Alltså HAHA du är så bäst. Spenderade gårdagen med att kolla på På Spåret med Mamma som jag gjort varje vecka sen det började, så att eh.

 • Helga

  15 februari, 2014 at 09:19 Svara

  Asså så himlahimla bra! Jag skrattade rätt ut :)

 • Fredrikapåvinden

  14 februari, 2014 at 20:34 Svara

  åh så bra du är alicia! klart bäst idag!

 • Anonym

  14 februari, 2014 at 17:34 Svara

  Fantastiska! Den sista var bäst :) /Fanny

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.