handlingsförlamningen

Jag dricker morgonkaffe tills det är dags för eftermiddagskaffe

Jag står fan inte ut

2 Comments
 • Camilla

  10 mars, 2011 at 01:05 Svara

  Jag har inte riktigt vågat höra av mig till dig och fråga om du vill göra något fint, för jag är alldeles för bra på det där med att säga fel saker vid fel tidpunkt. Men.. Nu tänkte jag chansa i alla fall och höra om du vill göra något fint ganska snart.
  (Inte fredag-lördag då mitt liv och lägenhet fylls med släkt, men sen efteråt. Om du vill. Kanske. Säg bara när och sådär.)

  sv.
  Åh, jag vet precis hur du menar. Ord eller fraser som har en lite större betydelse än "Äh, jag tyckte det lät snyggt."
  Vilket är också lite varför jag fortfarande tjurar i smyg över att du bytte bort kvistgubbe. Där fanns en historia. Och en hemskt fin sådan också.

  p.s. du är den godaste godbiten av oss alla d.s.

 • Elin

  9 mars, 2011 at 14:22 Svara

  Kaffe är bra! Fast jag dricker bara låtsaskaffe.

  Jag håller med dig helt och hållet! Tycker dock att tvåan känns lite för stirrig, men ah.. Spända halvblod, är inte mycket man kan göra åt det.. Bilderna på den första tänkte jag ta om och strunta i att publicera från början, 231 bilder på ponnyn och inte en bra. Anledningen till att jag valde att fota henne lite mer framifrån är pga att hon inte har någon hals – alls. Dessutom har hon världens fulaste halvstubbade(?!) ponnyman. Och ah, skimmeln är överexponerad, ser dock bättre ut i större format, bogen sticker ut lite mer från snön osv :>

  Ps. JAG SAKNAR DIG Ds.

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.