här kommer skatteåterbäringen

Deklarera kan man ju göra oftare!
Jag får igen en summa som täcker nästa terminsavgift för ridningen. Kan vara den bästa nyhet jag fått i år. Nu ska det bli ordning i kassan och på hästskrället för jag kommer kunna rida bra mycket oftare! Smutt.

aliciasivert alicia sivertsson häst horse

rubrik ur ROBIN HOOD av BROTHER TUCK
3 Comments
 • Camilla

  30 mars, 2011 at 17:03 Svara

  Jag vill också veta vad jag får :(

 • Klara

  30 mars, 2011 at 11:00 Svara

  HÄRLIGT! :D

 • Beatrix

  30 mars, 2011 at 10:48 Svara

  vad bra! positiva överraskningar gillar vi.

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.