hej och då!

Nu har jag tvättat, strykt, sytt, packat, packat om, stuvat, glömt, kommit på och gjort om och är förhoppningsvis redo för en vecka i skärgården ihop med massor av människor jag tycker om.

Jag vill inför avresan passa på att påminna om att citaten här i högerspalten är klickbara länkar till respektive låtar de är lånade från. Det är ett par riktigare höjdare så har ni tråkigt medan jag är borta kanske Tom Waits whiskybröl eller någon av de andras mässande kan trösta lite.
Vidare är jag hemskt nöjd med att ha lyckats få in ett litet youtubeklipp under bilden på mig själv, och inte vilket som helst – det allra finaste som finns. Titta på det!

Annat ni kan roa er med följer nedan.

Den ösigaste version jag någonsin hört av den ösigaste låt jag någonsin hört. Finns ingenting som gör mig så taggad på livet som denna:

BRUCE SPRINGSTEEN AND THE E STREET BAND – SHE’S THE ONE (LIVE 1975)

Den människa som kombinerade en av mina absoluta favoritlåtar med ett klipp ur Felix the Cat måste vara både totalfnattig och genialisk:

TOM WAITS – LUCINDA

En låt som vänder mig ut och in:

PINK FLOYD – LEARNING TO FLY (LIVE)

En nyupptäckt och beroendeframkallande trudelutt som gör mitt liv lite ljuvare just nu:

ROYAL REPUBLIC – TOMMY-GUN

Och till den som hellre deppar till en hårresande vacker version av en hårresande vacker låt i kombo med världens bästa försnack rekommenderar jag följande:

TOM WAITS – COLD COLD GROUND (LIVE)

Enjoy, och höj ljudet!

Nu ska jag packa ihop Tony och förbereda mig för en tidig och lång morgondag.
Vi hörs efter den 24e!

4 Comments
 • Krumelurpillret

  29 juli, 2010 at 08:34 Svara

  Tom Waits <3!

 • Olof

  24 juli, 2010 at 16:26 Svara

  hej det är olof och jag tycker att din blogg är rolig och bra :)

 • Emilie

  20 juli, 2010 at 21:27 Svara

  Jag saknar dig och jag saknar dina blogginlägg (idag är det tisdag den tjugonde) så skynda dig att komma hem och börja blogga igen! :) Och så vill jag ju ses i stan snart igen.

 • Alicia

  16 juli, 2010 at 21:42 Svara

  Vilket fint namn du har! Eller rättare sagt VI.. :)

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.