Helga Hufflepuffs bägare

aliciasivert, alicia sivert, alicia sivertsson, helga hufflepuffs bägare, hufflepuff, cup, pokal, halloween, handicraft, craft, diy, hantverk, handarbete, art, konst, fanart, fan art
Det blev ju ingen Harry Potter-Halloween för mig i år, för novembermelankolin kom tidigt. Men kvällen innan, när jag fortfarande trodde att jag skulle kunna gå, satt jag uppe och gjorde inte bara affischerna utan även…

aliciasivert, alicia sivert, alicia sivertsson, helga hufflepuffs bägare, hufflepuff, cup, pokal, halloween, handicraft, craft, diy, hantverk, handarbete, art, konst, fanart, fan art
Helga Hufflepuffs (skrev först Hufflepuss, ganska bra felskrivning) bägare! Komplett med en bit av Voldemorts själ. Den är inte i guld och graverad, men ändå. Fullt gångbar piratkopia.

aliciasivert, alicia sivert, alicia sivertsson, helga hufflepuffs bägare, hufflepuff, cup, pokal, halloween, handicraft, craft, diy, hantverk, handarbete, art, konst, fanart, fan art
Jag målade med akryl på en gammal pokal av något slag som jag fått av mamma. Det är definitivt inte mitt hållbaraste verk, för akrylfärg skrapas väldigt lätt av metall, men en får ta vad en har till hands när inspirationen kommer.

aliciasivert, alicia sivert, alicia sivertsson, helga hufflepuffs bägare, hufflepuff, cup, pokal, halloween, handicraft, craft, diy, hantverk, handarbete, art, konst, fanart, fan art, gryffindor mugg, handmade, painted, handgjord, mug, kopp
Och som blomkruka kan den väl fungera tills vidare, eller så får den bara stå och vara episk ihop med Gryffindormuggen jag gjorde 2012.

Tags:
8 Comments
 • Matilda

  17 november, 2014 at 18:34 Svara

  men wow! så snygga!!

 • Jessica

  15 november, 2014 at 17:23 Svara

  JAA! och alltså detta gjorde att jag insåg att jag ju måste göra en filtad grävling!

  • Alicia Sivert

   15 november, 2014 at 19:59 Svara

   EH JA varför har det inte hänt än??? KÖR!!

 • hedvig

  12 november, 2014 at 21:52 Svara

  men vaaa vad fint!!!

 • Klara

  12 november, 2014 at 15:52 Svara

  Har du gjort dem?!?! Döööör! Du är så duktig! <3

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.