here I am, a rabbit hearted girl

aliciasivert, alicia sivert, alicia sivertsson, rabbit, bunny, kanin, raise it up, rabbit heart, anatomical heart, florence and the machine, florence welch, embroidery, needlework, broderi, anatomiskt hjärta, kaninhjärta, skapa, alster och makeri, sömnad, hantverk, brodera
Förkylningsmässigt har jag blivit sämre och sen bättre igen. Jag har varit en tur till akuten, spenderat två dagar i så gott som absolut sysslolöshet och stiltje, och börjar nu känna mig mer på benen igen. Innan jag blev sämre hann jag brodera en del från sjukbädden. Här är ett av alstren som tillkom, även detta är gjort med tyg och garn ur samlingen, loppisfyndat sånär som på det grå, vilket jag fått av min farmor.

aliciasivert, alicia sivert, alicia sivertsson, rabbit, bunny, kanin, raise it up, rabbit heart, anatomical heart, florence and the machine, florence welch, embroidery, needlework, broderi, anatomiskt hjärta, kaninhjärta, skapa, alster och makeri, sömnad, hantverk, brodera
rabbit hearted girl, broderi ca 12 x 13 cm


Inspiration fick jag naturligtvis från Rabbit Heart. Ack, Florence Welch-komplexen.

aliciasivert, alicia sivert, alicia sivertsson, rabbit, bunny, kanin, raise it up, rabbit heart, anatomical heart, florence and the machine, florence welch, embroidery, needlework, broderi, anatomiskt hjärta, kaninhjärta, skapa, alster och makeri, sömnad, hantverk, brodera, ram, frame

rubrik ur RABBIT HEART av FLORENCE + THE MACHINE
7 Comments
 • Mikaela

  4 december, 2014 at 22:23 Svara

  Älskar den här låten! Och denna fantastiska kanin!

 • hille

  23 februari, 2014 at 17:52 Svara

  detta är något av det finaste jag sett på länge!!
  och ÄLSKAR florence + the machine!

 • Alicia Sivert

  23 februari, 2014 at 12:48 Svara

  Tack ska ni ha, mina vänner!

 • Erica Bessant

  20 februari, 2014 at 16:04 Svara

  Så väldans fint! Och det där ögat, mycket välbroderat!

 • med nål och tråd

  20 februari, 2014 at 14:32 Svara

  Så fantastiskt otroligt fint!

 • Anonym

  20 februari, 2014 at 13:22 Svara

  Fantastisk tolkning av en underbar låt!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.