hey jazz man play me your serenade

rubrik ur NEW YORK CITY SERENADE av BRUCE SPRINGSTEEN
3 Comments
 • Patrik Petersson

  17 januari, 2010 at 12:55 Svara

  Vacker bild!

 • lena

  15 januari, 2010 at 22:40 Svara

  det här är vad jag kallar magiskt….o tentan gick helt okej :P

 • Jossanh

  15 januari, 2010 at 21:17 Svara

  Alicia, är det din trädgård om kvällarna? Då är jag banne mig avundsjuk. Ser ut som nåt man tagit ur en saga, jättemysigt. Dessutom är det en superfin bild, älskar hela alltet! :'D

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.