hey what else can we do now?

Vi har trädgården full av plommon och vinbär och diverse men ingen som kan äta upp allt. Jag och mamma är ensamma och har det rätt jättebra, bortsett från att jag är förkyld igen. Jag har läst ut Harry & Dödsrelikerna och tänkte nu bekanta mig bättre med Strindberg.
Annars lyssnar jag på Thunder road och hostar i takt.

you can hide ’neath your covers
and study your pain
make crosses from your lovers
throw roses in the rain
waste your summer praying in vain
for a saviour to rise from these streets
well now I’m no hero
that’s understood
all the redemption I can offer girl
is beneath this dirty hood
with a chance to make it good somehow
hey what else can we do now?

ur THUNDER ROAD av BRUCE SPRINGSTEEN
4 Comments
 • Lena

  7 augusti, 2009 at 16:08 Svara

  Det står "I've got this guitar and I learned how to make it talk" på min vägg.
  <3

 • Lucas Ihrén

  7 augusti, 2009 at 00:07 Svara

  Thunder Road är väldigt väldigt bra, ja.

  Och Bruce blir bättre för varje gång jag hör honom, ja.

 • Emilie

  6 augusti, 2009 at 17:59 Svara

  Vi har också fullt av goda bär, trots att vår lilla bakgård verkligen är LITEN. Krusbär, hallon i massor, röda vinbär, några sista jordgubbar… :)

  Dags att se Harry Potter snart för dig va? Eller har du sett den än?

 • Riley

  6 augusti, 2009 at 17:06 Svara

  KRUSBÄR vill jag ha i min trädgård! På tal om frukter och bär… Strindberg fastnade jag dock aldrig för, även om jag har novellsamlingen "Ett halvt ark papper" hemma… Tänker förövrigt spela helt besatt och tipsa om "Mörkrets väg" av Michael Cox, jag är fortfarande helt lyrisk!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.