hoggy warty Hogwarts

Jag utlovade ju mer broderi.

aliciasivert, alicia sivertsson, hogwarts, harry potter, little mojo, cross stitch, cross-stitch, needlework, handicraft, handcraft, craft, crafty, crest, embroidery, fantasy, pillow, cushion, window, bed, borderi, korsstygn
Det är nämligen som så att Gryffindorbroderiet ni fick kika på häromdagen har en föregångare, ett Hogwartsemblem som tagit upp ett otal av mina timmar de senaste månaderna. Nu försöker jag montera ihop det hela till en kudde, och misslyckas fatalt. Men här har ni en sneak peek på det första försöket. När jag sprättat alltihop ska jag prova att göra en röd bård kring härligheten.

Mönstret är skapat av little mojo.

rubrik ur HOGWARTS SCHOOL SONG av THE SORTING HAT av J.K. ROWLING
Tags:
13 Comments
 • julia saudade

  25 mars, 2012 at 11:58 Svara

  alltså HUR fantastiskt?! vill typ börja brodera nu! måste ha en sådan kudde!

 • Erica Andersson

  21 mars, 2012 at 08:33 Svara

  Snygg snygg snygg!

 • Karin

  20 mars, 2012 at 17:30 Svara

  Tack för kommentarerna i (på?) bloggen! Och vilken snygg kudde och blogg!

 • w

  20 mars, 2012 at 15:45 Svara

  Åh men herregud det där är ju helt fantastiskt.

 • Jonna

  19 mars, 2012 at 14:15 Svara

  Tack för dina fina kommentarer. Roligt att du hittat till min blogg, och ännu roligare att jag hittat till din blogg! Tycker bloggen din är väldigt fin.

 • hille

  19 mars, 2012 at 14:08 Svara

  alltså du fattar inte hur glad jag blir av kommentarsbomber! och så fina dessutom. TACK. för att svara på lite av det:
  ja, det var december. i knooow helt galet.
  jag blir alltid så glad när jag hittar folk som också är knäppa i sherlock!! iihk.
  storbritannien i mitt hjärta. föreveeer.
  puben ligger förstås i edinburgh. tänk om man alltid kunde få bo granne med ett sånt ställe…eller alltid bo i edinburgh för den delen.

  och den där kudden alltså. PERFEKTION! (dör dör dör jag vill också ha)

 • rebecca

  19 mars, 2012 at 11:08 Svara

  sv: nämen åh. herregud så snäll du är.

  älskar den här kudden. herregud.

 • Vicky

  18 mars, 2012 at 23:26 Svara

  men näää skojar du? så fint!!!

 • Petter

  18 mars, 2012 at 21:45 Svara

  Den är ju bara så stört bra, hatten av för dig! Önskar jag hade inspiration (och nål/tråd..) till att göra nåt sånt.

 • Emelie

  18 mars, 2012 at 20:59 Svara

  Inte helt illa fröken! Önskar att jag också hade ork till sådant. Jösses vad våra soffkuddar skulle vara stilfulla då.

 • Elina

  18 mars, 2012 at 20:26 Svara

  Gud vad duktig du är! Har kikat på dina olika pysselprojekt och är asimpad! Tack för din input förresten, jag fick boken i födelsedagspresent och Folk jag är rädd för del 2 kommer under veckan, lovar. Ha det fint!

 • Emma - Husmor Emma

  18 mars, 2012 at 19:42 Svara

  Ett Hogwartsbroderi :O Det var nog det bästa jag sett på länge! Superfint, och vilket tålamod! Vill med!!

 • Hanna

  18 mars, 2012 at 16:41 Svara

  Din blogg är smått p-e-r-f-e-k-t!
  Och ja, My är min lilla kompis. Min mamma sa att jag var så lik henne och när jag tänkte efter så var vi lika arga och bestämda så jag tänkte att hon skulle bli min bästa idol!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.