honey, I’m home!

Kuckeliku alla äggläggare, äggkläckare och övrigt slödder! Sedan sent i onsdags kväll är jag mycket riktigt tillbaka i hemstaden, välbehållen och mycket nöjd med resan. Jag har hittills effektivt hållit mig borta ifrån de 1700 orensade bilderna på minneskortet och de ungefär lika många blogginlägg och mail som ska läsas och besvaras, men nu börjar jag sakta men säkert att beta av det viktigaste.

England var alldeles fenomenalt fint och bjöd på äventyr av alla tänkbara slag. Bilder och berättelser tänkte jag publicera i små tuggbara bitar så det inte blir för hårdsmält vare sig för mig eller er – hoppas det blir bra och någotsånär intressant att se vad jag pysslat med. Nu ska jag koka en kopp kaffe och börja uppdatera medvetandet om vad som hänt här hemma!


Eftersom det inte blev något äggmåleri i år (påskmiddagen bestod av tortellini och spenat) bjuder jag på förra årets kreationer och önskar glad påsk i efterskott!

3 Comments
 • Emilie

  11 april, 2010 at 04:10 Svara

  Ah, jag alskar dina papprkakor, agg, teckningar, syltburkar och malningar. Om vi nagonsin byter julklappar med varandra vet du vad jag vill ha ;) Kram pa dig Alicia, jag saknar dig.

 • Riley

  9 april, 2010 at 21:38 Svara

  Skiner upp och vinkar ett hallå då jag känner igen mig på "övrigt slödder" ! :D
  Fenomenalt som England än må vara så är det suveränt att ha dig hemma igen och wosch vad rörd och förtjust jag blev över att se alla dina fina kommentarer på bloggen! Fler collage kan väntas så en serie kan du nog faktiskt få se (måste ju trots allt göra en för mister Flanagan också!) tack för konstruktiv kritik i alla annat och nu ser jag minsann fram emot härlig läsning här trots att jag kommer att hata dig en aning, men det kan du ju knappast klandra mig för! Nästa gång saluterar vi brittiska och irländska flaggan tillsammans kamrat! <3

 • sis

  9 april, 2010 at 16:21 Svara

  Sv: Ha! Om jag vinner pris för bästa svar på dumheter vinner du för finaste vykortsdubbeldäckare. <3

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.