Horace, Horace, Horace, Horace och Horace hälsar till bloggosfären

aliciasivert, alicia sivertsson, chick, thrush, nestling, blackbird, koltrast, koltrastunge, unge

aliciasivert, alicia sivertsson, chick, thrush, nestling, blackbird, koltrast, koltrastunge, unge, ungar
Småttingarna är inte så små längre. De bor i buskaget invid uteplatsen och varje gång man kliver ut på trappen kommer de farandes för att få russin. Vi har fått hänga upp en tyllgardin framför dörren för att kunna ha den öppen utan att de flyger in.

aliciasivert, alicia sivertsson, chick, thrush, nestling, blackbird, koltrast, koltrastunge, unge
Jag försöker lära dem fånga russin i luften, men kan inte påstå att vi gör några vidare framsteg.

Går lätt under benämningen crazy bird-lady nu alltså.

7 Comments
 • Regnboge

  21 juni, 2012 at 07:57 Svara

  So fint å ha ein fuglefamilie å følgje med på!

 • marie

  8 juni, 2012 at 13:54 Svara

  Alltså så bullerby-fint! Önskar att jag hade min alldeles egna Horace på balkongen (har bara skrikande fiskmåsar som skrämmer livet ur mig). Hoppas de fångar russinen snart, crazy-bird-lady!

 • calinas

  8 juni, 2012 at 06:29 Svara

  haha, crazy-bird-lady! men du – vilka fina bilder! fåglar är alldeles utmärkta fotoobjekt!

 • Emilie

  7 juni, 2012 at 18:40 Svara

  Alla Horace verkar ha bytt till en mer sofistikerad frisyr! Jag föredrog den andra men jag antar att vi alla måste växa upp någon gång. Är väldigt imponerad fortfarande av dina tama fåglar. Om du lyckas få dem att fånga russin i luften vill jag se det på film! (och när du ändå är igång kan du väl lära dem att balansera russin på näbben och sen på kommando flippa upp det i luften och hugga det ;))

  PS. jag blev väldigt väldigt glad av alla dina Ron Weasley-länkar på mitt deppinlägg. Det gjorde mig gladare för en stund och jag sparade alla i min män-mapp på datorn. Hur många heta fransmän jag än möter i mitt liv har jag alltid en plats för Ron i mitt hjärta!

 • Camilla Bergvall

  7 juni, 2012 at 17:21 Svara

  Vad är det för fågelsort?

 • Jessica

  7 juni, 2012 at 16:57 Svara

  Alltså gud. De är ju fullkomligt underbara! Älskar att få fågeluppdateringar.

  Löv-utställningen pågår hela sommaren, så om du är nyfiken – gå och titta.
  Men jag håller med, själva lövstommen och träden tycker jag att de kunde gjort betydligt finare men tycker ändå det är så fantastiskt med ett så mångfaldigt sammarbete. Fint!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.