7 Comments
 • kajsa

  26 juni, 2012 at 12:43 Svara

  tjusigt!

 • Regnboge

  21 juni, 2012 at 07:50 Svara

  Farga glasflasker er fint!

 • David

  17 juni, 2012 at 00:33 Svara

  Toppenflaskor!
  Och tack tack tack hörru! Och ja, en skulle ju det. Bullar och barkbåtar är en rätt fin kombination.

 • Linda

  16 juni, 2012 at 15:29 Svara

  Åh så fint! Jag har ett par sånna flaskor hemma och har också funderat på att använda dem som vaser!

  (du kommenterade på min blogg och jag blev väldigt glad! nu har våra fågelbebisar flugit ut och föräldrarna har också lämnat det lilla huset. så det är så tyst i trädgården)

 • Vicky

  15 juni, 2012 at 20:58 Svara

  vilka flaskor!!! <3

 • Hanna

  15 juni, 2012 at 09:00 Svara

  För övrigt, sådär som tillägg nu när jag inser att du kommenterat på mer än ett ställe så undrar jag om jag kan bosätta mig under grannstenen på gotland i höst.

 • Hanna

  15 juni, 2012 at 08:56 Svara

  Hade jag varit bra på kom-ihåg hade jag säkert vetat mer om dig är du. Nu är jag inte så värst bra på den biten så frukta icke. Däremot har jag ju en känsla och en bild baserat på dom intryck jag fått av dessa "två års dravel".

  Däremot vill jag fortfarande sticka en tröja (fast jag fortfarande bara har kommit en halv ärm på den jag håller på med), ta fram min allra finaste skål me lilla my på (för att inte glömma att tatuera in henne någonstans på mig) och äta något gott samtidigt som jag stoppar min näsa långt in i sidorna som handlar om Hogwarts. Eller möjligen är lat och ser på filmerna. Det gick inte över under natten.

  Sen kom jag dessutom ihåg att läkarmissionen öppnat en ny butik i Vinsta, lagom på cykelavstånd hit och jag har länge varit sugen på att besöka den. Den ligger så bortanför vett och sans där i industriområdet att jag hoppas att priserna är rimliga och inte så där som en del second handbutiker i mer trendiga delar av världen där mycket säljs minst lika dyrt som nytt.

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.