how can I keep from singing?


Drack morgonkaffet i solen på trädäcket och fick sällskap av vår lilla ekorrtjej.


Hon bor i tallen ovanför uteplatsen, och när hon inte dricker ur fontänen eller hänger uppochner i baktassarna och käkar av fågelmaten ligger hon i en trasig fågelholk och lapar sol.


Och som om hennes närvaro inte räckte för att få mig alldeles euforiskt aww-ig visade det sig att hon har fått fyra små ekorrungar i släptåg. De for runt trädstammarna och jagade varandra mellan grenarna och var extremt svåra att fånga på bild, så det blir bara en för den här gången – men det kanske är lika bra om man ska försöka undvika att få döds-söthets-stroke. Nix, försent.

rubrik ur HOW CAN I KEEP FROM SINGING? av ENYA
21 Comments
 • Jacqueline

  28 maj, 2010 at 17:31 Svara

  Alltså bilden när hon blundar och "ler". Det ser verkligen ut som att hon njuter i fullaste drag och tycker det är helt underbart.

 • Inspire Me Darlin'

  16 maj, 2010 at 22:45 Svara

  Oh herregud vad fina! Oh. Jag älskar ekorrar! Oh!

 • CJ

  14 maj, 2010 at 20:29 Svara

  Fantastiska kort!

 • Ellen M

  13 maj, 2010 at 16:29 Svara

  "försöka undvika att få döds-söthets-stroke. Nix, försent." DET var verkligen försent! Tuppade av efter andra bilden.

  Nja. Kommer inte tillåta några mer nattliga spelningar utav Stones sålänge jag bor hemma (nu låtsas jag att min åsikt räknas mest utav allas i min familj).

  Och angående äppelträdet så är jag väldigt-väldigt förvirrad. Det är nämligen så att våra äppelträd inte heller blommar just nu men jag lade upp den bilden för att jag hade fotograferat den för prick 2år sedan. Hmm..

 • Johanna Rhona

  13 maj, 2010 at 14:43 Svara

  Alldeles, alldeles för sent! :D Har aldrig sett sådana bilder på ekorrar förut – De är ju liksom energi personifierad. Häftigt, och jättegulligt!

 • Ellen (ellerenellen.blogg.se)

  13 maj, 2010 at 13:30 Svara

  Så sött!

  Vad glad jag blir :) Tusen tack för dina fina ord!

  Kram!

 • Angelica

  13 maj, 2010 at 13:23 Svara

  Men jag tror jag dör, så sött!

  Och thémarängerna bara måste du testa. Har inte heller hört talas om det förr, men jag fullkomligt älskar Prince Wladimir och tänkte att jag måste testa att smaksätta något med det théet, hade några äggvitor ståendes i kylen så det fick bli maränger. Har provat med biscotti med, hur gott som helst!

  Vilken fin blogg du har förresten!

 • Krumelurpillret

  13 maj, 2010 at 06:54 Svara

  Jag tror jag spricker! hur sött som helst!

  Förresten tack för din fina kommentar, du förgyllde verkligen min morgon!

  gillar verkligen din blogg

 • Emilie

  13 maj, 2010 at 06:47 Svara

  Fantastiska bilder på ekorren :) Den när hon blundar och även den i fågelholken är ju helt otroliga :) Funderat på att framkalla dem och rama in och hänga upp på väggen för att ha något att titta på när det är blaskiga vinterdagar? Om inte, så tycker jag att du ska göra det!
  Jag åker hem till Sverige på söndag! Det känns galet overkligt och jag tycker att vi måste ses snart när jag är hemma igen.

 • Bajenblomma

  13 maj, 2010 at 05:57 Svara

  Fyfan! Jag är kär! Åh, lillen då.

 • Patrik Petersson

  12 maj, 2010 at 22:04 Svara

  Mycket fina bilder =D

 • tovelisa

  12 maj, 2010 at 21:59 Svara

  satan i gatan vilken söt!

 • Mimmmmi

  12 maj, 2010 at 21:07 Svara

  MEN ÅÅÅHHH GUD SÅ GULLIGT. Speciellt tredje bilden och när hon ligger i holken! Ichlo pichlo! =) underbart sött! Ekorrar är bra fina dom.

  Å tack så mycket, känns väldigt kul med matten.
  å hatt-hemsidan är ju bara för klockren. Skrattar varje gång. Som du säger, någon har haft för mycket fritid =)

 • Amanda

  12 maj, 2010 at 19:54 Svara

  Åh, vad söt! Vilka bra bilder du fick till! :)

 • marie

  12 maj, 2010 at 19:06 Svara

  Ååååååååååååååååååååååååååååååååååååhhhhhh!

 • Linnéa

  12 maj, 2010 at 18:51 Svara

  Åh så söt! Och vilka fina bilder! :)

 • malin

  12 maj, 2010 at 18:17 Svara

  Men en sån söting! Ekorrar är nåt som jag aldrig kan låta bli att stanna och titta på – förra veckan hörde jag ett oherrans tjattrande, då var det en ekorre som jagade en annan genom träden. Oj, så söta dom var! Jag har en känsla av att dom kände sig mera urförbannade än söta… :D

 • Jenny Olofsson

  12 maj, 2010 at 18:09 Svara

  Vilka härliga bilder på ekorren:D Så levande och färgglada, de får en att le hihi. mysigt med ett sådant sällskap till kaffet:)

 • Hanna

  12 maj, 2010 at 17:32 Svara

  Åh, jag blir alldeles varm i hela kroppen! Så himla underbara bilder. Nu blev jag liksom vårglad, trots att jag måste sitta inne och hålla min envisa och bråkiga examensuppsats sällskap, istället för att vara ute och leta vårtecken. Tack min söta, rara (syftar på både ekorren och dig)!

 • Steph

  12 maj, 2010 at 17:01 Svara

  Åh så underbart söta bilder!

 • Felicia

  12 maj, 2010 at 16:28 Svara

  Åhh, ja visst! Att plocka blommor är en underbar syssla, speciellt vitsippor. De är så våriga! Och gud sikken söt liten korre som fastnat på bild här! Det märks att våren är här :*

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.