I always play Russian Roulette in my head

it’s seventeen black and twenty-nine red

aliciasivert alicia sivertsson självporträtt self portrait

Kände mig lite destruktiv. Så jag klippte lugg igen. Rött hår med lugg är ju ändå det finaste jag vet. Önskar jag vore Florence Welch. Blir aldrig lika bra på mig dock. Kan inte konsten att se vuxen ut i lugg. Men det lättade trycket över hjärtat för en liten stund.

rubrik ur A GOOD MAN IS HARD TO FIND av TOM WAITS
7 Comments
 • turistensklagan

  16 maj, 2011 at 23:11 Svara

  vad fin du är!

 • eidetik

  7 maj, 2011 at 22:20 Svara

  Rött hår med lugg är ju det finaste någonsin.

  Och angående Maggio så gillar jag bara den här skivan med henne. De gamla är lite tråkiga på något sätt.

 • Malin

  5 maj, 2011 at 19:38 Svara

  Jag trodde inte du kunde bli snyggare men det kunde du banne mig

 • Emilie

  5 maj, 2011 at 15:57 Svara

  Oj oj oj! Vad vackert blev! Åh, om jag kunde passa lika bra i lugg skulle jag klippa det på en gång.
  Och du, tack så jättejättejättemycket för alla fina kommentarer från dig! Jag blev överlycklig när jag loggade in och fick se att du skrivit så mycket. Det gjorde min kväll :) Puss!

 • Klara

  5 maj, 2011 at 10:33 Svara

  Du är nog den vackraste personen jag känner! :)

 • Camilla

  4 maj, 2011 at 19:59 Svara

  Sluta vara så snygg.

 • Linnéa

  4 maj, 2011 at 16:17 Svara

  Fint! :)

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.