I can take you higher

Bruce Springsteen alltså, vilken kille. Han gör mig så taggad på livet jämt, samtidigt som han är en av mina absolut skönaste depp-artister. Här kommer en sån där som man gärna snyft-njuter till på bäcksvart nattpromenad. Ooh ooh ooh, I’m on fire.

38 dagar kvar.

rubrik och klipp ur I’M ON FIRE av BRUCE SPRINGSTEEN AND THE E STREET BAND
1 Comment
  • Elin-Alice

    24 juni, 2012 at 19:13 Svara

    Och jag gillar att du gillar Springsteen för det gör jag med.

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.