I live between concrete walls


Mina senaste second hand-ramar, och kanske finaste. Bilderna satt i vid köpet och jag är inte säker på att jag vill byta ut dem.

Porträttet är fotat av A. Blomberg, sent 1800-tal. Bilden är klistrad på en pappskiva och på baksidan står ’5 Norra Smedjegatan 5 (Hörnet af Herculesbacke), Stockholm’. Hjorten vet jag ingenting om men han är fin ändå.

rubrik ur CONCRETE WALLS av FEVER RAY
6 Comments
 • Emelie

  23 november, 2010 at 12:08 Svara

  Hjorten dör nog inte utav att bytas ut mot ett porträtt liknande herrens. jag dör däremot lite över ramarna.

 • smäm

  20 november, 2010 at 11:27 Svara

  Fint!

 • jacqueline

  20 november, 2010 at 09:40 Svara

  Alicia! Tro det eller EJ, men NEJ jag har inte sett den än!
  Är helt fatalt förstörd typ! Jag som tänkte åka till London och allt för denna film. Men så mycket har kommit ivägen för den film i love the most.
  Jag har jobbat röven av mig hela veckan så inte fören IDAG (ikväll) kan jag se den! Och jädrar i min lilla låda vad jag är taggad. Jag är SÅÅ taggad.
  Ska bli fenomenalt.

 • victoria

  20 november, 2010 at 09:32 Svara

  fy vad vackert!

 • Emilie

  19 november, 2010 at 21:26 Svara

  Åh, vilket bra köp! Både ramar och bilder var jättefina. Jag blir jättenyfiken på vem mannen är :) Inte vem som helst gick väl och blev fotograferad på den där tiden? Och även om han är vem som helst vore det ändå spännande att veta lite mer.

 • lovisa crimefighter

  19 november, 2010 at 20:18 Svara

  ÅH HERREGUD ALICIA HJORTEN GÖR MIG KNÄSVAG DEN ÄR SÅ PERFEKT OCH VACKER OCH JAG ÄR GRÖN AV AVUND.

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.