I’m on a roll just like a pool ball baby

Såklart står ’ponny’ och/eller ’hund’ högt upp på önskelistan också. Får gärna vara en korsning mellan båda, det vore flott.

foto av HANNA
2 Comments
 • carolina

  23 november, 2009 at 22:23 Svara

  ponny-hund? låter lite farligt. men jag ska utforska möjligheterna ..

 • Malin

  22 november, 2009 at 16:11 Svara

  Oh, Alicia! Du anar inte hur mycket dina ord värmer. Trots att allt är helt fruktansvärt får jag ett stort leende på läpparna när jag läser din kommentar. Tack fina du!

  Sen hoppas jag att ditt hjärta läker ihop och att kärlekssorgen inte förgör dig. Det hjälper nog inte det minsta, men jag säger det ändå: Jag förstår precis vad du menar. Och du är inte ensam. Fast det låter extremt patetiskt.

  Bajs på honom. Bajskorvar.

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.