I’ve successfully privatized world peace

Iron Man var så fin så fin. Jag tänker inte analysera eller avslöja, det fanns flera skavanker och det var så mycket action att jag inte minns hälften som hände, men jag kom ut ifrån biografen med förälskade fjärilar i magen och inte ett dugg besviken.
Sen gick vi och drack öl vilket ledde till en whisky, vilket ledde till att vi blev bjudna på en till, vilket ledde till att vi blev bjudna på en öl till, vilket kunnat leda till en två månaders tripp till Venezuela om det vore sextiotal och jag vore lössläppt och, eh, inte jag. Det ledde också till att jag inte kom hem förrän fem på morgonen och spenderade gårdagen med att må förrisigt. Men jag var nog mest bakfull på Tony Stark.

– Man säljer sig ju inte för en öl.
– Eller?
– Jo kanske, men det beror på till vilken karl.
– Det beror på för vilken öl.

rubrik ur IRON MAN 2 av TONY STARK
4 Comments
 • Haz.

  11 maj, 2010 at 01:03 Svara

  kvickheter och whiskey. kan det bli bättre?

  (var är överflödigheten? om inte det är ett overflow of wonderful, du menar förstås?)

 • Mimmmmi

  1 maj, 2010 at 14:42 Svara

  hahaha håller med om att det beror på vilken öl :)

  ska ta å se iron man =) Å trevligt att du fick en kul valborg :P

 • markus.

  1 maj, 2010 at 14:22 Svara

  "…beror på för vilken öl."
  me like ^^

 • Riley

  1 maj, 2010 at 12:30 Svara

  Hahaha! Du var inte ensam om att ta ett glas efter bion! Fast fin som jag är så tvingade jag inte Emelie att se en film som hon inte var intresserad (dvs Iron Man) så vi såg Clash of the titans istället och Emelie i all sin glans lyckades hamna i slagsmål med AIK:are! Det var en fin kväll som jag avslutade med att sitta och asgarva i dörröppningen in till toaletten iklädd min HV71-tröja medan Emelie duschade av sig en liter öl. Ahdu.

  Tony Stark ska jag förtjusa mig i den fjortonde istället <3 Och ryktet säger att Iron Man (ettan) damp ner i min brevlåda i fredags!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.