if this is love we’re crazy

Jag har varit med flickvän i helgen. Ni vet, någon som väcker en med en fuktig puss vid halv sju om morgnarna, och som sover hela nätterna inom armlängds avstånd, snarkar värre än man själv och som man ändå inte har hjärta att väcka.
Någon som uppskattar ens sällskap och som promenerar med en i två och en halv timma, mitt i natten, utan att klaga. Någon som gör en sällskap på iskall julmarknad, och som bara blygt hälsar på vänner och familj, för att sen gömma sig bakom ens rygg. Någon som blir så förbannat glad att se en när man äntligen kommer ut ur duschen, att man själv inte kan låta bli att lägga sig bredvid på golvet och bara låta sig överösas med slemmiga, illaluktande, lyckliga kyssar.

Lillebror fyllde år i fredags, och när släkten skulle åka hem ville Farina inte följa med, utan gömde sig under soffbordet i vardagsrummet. Hon fick stanna, jag har ju saknat henne så himla mycket.

rubrik ur PLEASE CALL ME BABY av TOM WAITS
5 Comments
 • carolina

  7 december, 2009 at 23:06 Svara

  tänk om tessie kunde bry sig så mycket om mig? hah

  och förlåt att jag inte svarade på sms:et, jag tittade på film och hörde inte mobilen. (när jag såg det var det så gammalt att det kändes töntigt att svara på)

  och angående resa bort, jag gillar ditt tänk. mycket rationellt. vi får ta och försöka få det hända tycker jag. om bara för ett litet tag?

 • ronja

  7 december, 2009 at 22:05 Svara

  Hunden är verkligen människans bästa vän. Ärlig kärlek, finns det något som är mer underbart?

 • mimmmi

  7 december, 2009 at 21:40 Svara

  haha jag såg inte bilden först och undrade vad tusan du hade för konstig vän som var så otroligt närgången och som blev så glad när du kom ut ur duschen. När jag såg boxern kände jag mig lite lättad, haha! Kul att du är hundvakt, du kan få låna Urax om du vill ;)

  å som svar, jag trodde oxå först det var en shettis och blev lika förvånad jag när jag såg att det var en stooor pålle! Härligt, kul tyckte den iaf att det var! någon nytt dom kan ha på Globen horse show sen =D

 • Hanna

  7 december, 2009 at 21:40 Svara

  Mysigt! Så skulle man ha det varje dag.

 • Jossanh

  7 december, 2009 at 20:53 Svara

  Tummen upp för hundar, de gör en alltid så glad!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.