if we can’t protect the earth, you can be damn well sure we’ll avenge it

De senaste timmarna har varit bland de mest exalterande i mitt liv.

Det var fett.
Det var
så jävla
asfett

och jag grät när de assemblade.

Jag vill bara förvarna er att jag är i vad psykologerna skulle bedöma som hög risk för att gå in i en psykos. Om så blir fallet, kan vi inte alla bara, snälla, låta mig göra det och hjälpas åt lite att bevara illusionen av att jag lever i Marvels värld? Ingenting i livet känns väsentligt längre, ingenting förutom att assembla och avenga.

rubrik av TONY STARK ur THE AVENGERS av STAN LEE och MARVEL
5 Comments
 • Riley

  11 maj, 2012 at 13:30 Svara

  Vågade mig tillbaka in på din blogg nu när jag ÄNTLIGEN HAR SETT DEN. Och. Well. Nej, jag grät inte när de assemblade. Jag fick andningsnöd och försvann ner i sätet i en blandning av stön och gutturala strupljud när Loki dök upp för första gången istället. Men men. Sån är jag!

 • Helly

  29 april, 2012 at 08:15 Svara

  Oh, så den var bra? brabrabra? Ska se den senare idag så vågar inte läsa kommentarerna ovan. =)

 • Chillin

  28 april, 2012 at 21:10 Svara

  Nej, vi kan inte prata om nåt annat än Avengers. MASSOR AV SPOILERS NEDANFÖR. MASSOR.

  Såg den just. Så mycket känslor just nu.
  Bruce Banners transformation, Thors slow motion hammarslag i Hulkens ansikte, "He's adopted", flying monkeys-referensen, den gamle tyske mannen, det faktum att Hawkeye och Black Widow faktiskt kändes nyttiga, Stark gör Shakespeare, THANOS!, Lokis kläder och stav, Thors power-up, "I'm always angry", Coulsons vapen och samlarkort, Loki vs Hulk, "Puny God".
  Och bäst av allt: den långa tagningen på ALLA Avengers som gör sin grej. Jag fick astma av excitement. Och den kommer att hålla i sig tills jag ser den nästa gång.

  • Alicia Sivert

   28 april, 2012 at 21:23 Svara

   TACK FÖR ATT DU FINNS JAG HAR HÅLLIT PÅ ATT FÖRGÅS HELA DAGEN!!!!

   OCH JAAAAA! Alltså jag har aldrig svettats så mycket i mitt liv. Allting var så helt makalöst fulländat och välavvägt och antingen helt explosionsartat enormt eller alldeles sublimt. Jag älskar att alla fick briljera utan att konkurrera med varandra och jag älskar slagsmålen mellan hjältarna och allting du nämnde ovan och HULKEN var BÄST och "does thou mother know you're wearing her drapes?" och Hulk, Smash! och Coulson i fanboytappning och när Hulken slungar omkring Loki och jag tycker till och med lite om Rogers nu och Pepper var så fin och A:et som var kvar på Starkbyggnaden i slutet och när de ASSEMBLADE dog jag lite och allting var så mäktigt och jag kommer aldrig att bli riktigt lycklig i den här världen för jag har skådat fulländningen!!!

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.