4 Comments
 • Alicia Sivert

  3 februari, 2011 at 20:02 Svara

  Tröjan är från tshirtsidan.se!

  http://www.tshirtsidan.se/?p=prod&pid=109

 • erika

  2 februari, 2011 at 14:46 Svara

  Åh vart har du hittat den fina tröjan någonstans? :D

  Sv; Tack! Symmetri är en utav de finaste sakerna som finns tror jag nog allt. Även om assymmetri kan vara förbannat snyggt det med!

 • Carro

  27 januari, 2011 at 20:37 Svara

  ärligt talat.. jag älskar färgen på ditt hår! :)

 • Riley

  25 januari, 2011 at 11:43 Svara

  Spreadshirt.net? Tycker mig känna igen stilen/kvalitéen på trycket. Fett awesome hursomhaver!

  Och för att svara på din kommentar ang. film (som jag såg typ… först nu) Så ja! Risken finns alltid, och logiken säger ju att det borde vara de uslaste filmerna som är svårast att få tag på. Nu vet jag förstås inte om det var för att mister Ferguson var med eller inte – men filmen förvånade mig med att vara helt underbar! Romantik men utan att vara sötsliskig, charmigt och tragikomiskt snarare. (inte blev det sämre av att mister F hopplöst drömde om att han var Dean Martin och sjöng "L.O.V.E" heller… finns på youtube #hint)

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.