6 Comments
 • Krumelurpillret

  13 november, 2010 at 15:18 Svara

  Iiih! vad fint!

 • Claire

  13 november, 2010 at 12:52 Svara

  ÅÅh! det är helt fantastiskt finfint! <3 Jag vill också HA! Lade du ut adressen till hemsidan där du beställde den? tror jag läste igenom inlägget.. men mitt minne är lite guldfisk's-aktigt. och jag svarar la på dina kommentarer här också; (finns det ngt sätt att svara på kommentarer som är bättre än detta?)
  Jag får svara på den med lampan, för jag tycker att du skall beställa en! Som en julklapp till disgjälv. Den ger sådär galet mysigt grönt ljus också. Bästa presenten jag gett migsjälv, någonsin! :) Mitt wallpaper = england, Salisbury. I can giff u if u like?
  kramkram

 • Malin

  12 november, 2010 at 10:58 Svara

  åh, så himla fint! jag håller med Emilie i varenda ord hon skriver.

 • Adina

  11 november, 2010 at 17:59 Svara

  Alicia! Helt underbar! Vill ha.. :o Den lilla texten var verkligen en riktig höjdare :)

 • Emilie

  11 november, 2010 at 16:50 Svara

  Ser sjukt proffsigt ut. Som att den skulle varit köpt i butik.
  Och vad fint lappen passar med den vita fransen :)
  Åh, Alicia, du är min stora förebild på allt jag inte kan och aldrig kommer lära mig!

 • Klara

  11 november, 2010 at 13:39 Svara

  aaaaaaaaaw :D

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.