jag äger sanningen och mycket mera

aliciasivert, alicia sivertsson, alicia sivert, silvana imam, broderi, korsstygn, korsstygnsbroderi, cross stitch, embroidery, needlework, quote, citat, imam cobain, du kan inte vinna du förlorar vi ska vinna du ska gå min skola du ska lyssna jag sa vi ska vinna
Härom veckan broderade jag ett Silvana Imam-citat som jag tycker är så jädra peppigt. För mig är det en påminnelse om att den feministiska kampen inte kan förlora. Att även om det känns hopplöst, även om det går långsamt, även om det är så lång väg kvar så vore det historiskt orimligt att inte fortsätta färdas framåt.

För mig är citatet ett meddelande till alla sura anti-hen-gubbar. Ni kan inte vinna. Ni kommer förlora. Ni kommer få lyssna och ni kommer få lära er. Det är så skönt att höra Silvana vråla ut orden.

aliciasivert, alicia sivertsson, alicia sivert, silvana imam, broderi, korsstygn, korsstygnsbroderi, cross stitch, embroidery, needlework, quote, citat, imam cobain, du kan inte vinna du förlorar vi ska vinna du ska gå min skola du ska lyssna jag sa vi ska vinna
Tygbiten är ca 39 x 39 cm stor. Men vad ska jag göra med den? Ska jag sy en tygpåse, en kudde, hänga den som en flagga på stan? Jag var bara tvungen att få ur mig orden men nu står det still i huvudet och jag vet inte alls vad den har för framtid. Är det någon av er som vet?

Här kan du lyssna på IMAM COBAIN av Silvana Imam.

aliciasivert, alicia sivertsson, alicia sivert, silvana imam, broderi, korsstygn, korsstygnsbroderi, cross stitch, embroidery, needlework, quote, citat, imam cobain, du kan inte vinna du förlorar vi ska vinna du ska gå min skola du ska lyssna jag sa vi ska vinna

rubrik och citat ur IMAM COBAIN av SILVANA IMAM
6 Comments
 • Alicia Sivert

  25 juli, 2015 at 07:39 Svara

  Tack för all er input! Det lutar åt kasse då :)

 • Fredrikapåvinden

  22 juli, 2015 at 16:24 Svara

  Åh peppigt, peppigt, peppigt! Så bra! Men frågan är ju vart detta fantastiska broderi ska ta vägen… En tygkasse är bra för att då får många se den och ta del av peppigheten. Den förtjänar liksom att liksom skina och glänsa. Dock känns det ju lite trist om den kommer bli grådassig efter ett tag som tygkassar har en förmåga att bli…. Kanske skulle det va snyggt att brodera fast den på nån jackrygg? Eller ramas en och sättas ovanför sängen. Hm, svår fråga alltså. Hur som är den helt fantastisk och kommer passa var du en placerar den. Heja dig!

 • Tyg och otyg

  21 juli, 2015 at 20:14 Svara

  Kuddar ligger ju mest hemma i soffan och ses inte av så många, så jag säger också tygkasse!

 • Jessica

  21 juli, 2015 at 08:11 Svara

  Alltså fy fabian vad bra! Måste lyssna mer på Silvana Imam!!

 • Mikaela

  21 juli, 2015 at 07:33 Svara

  Fantastisk! Vore nog fint på en tygkasse skulle jag säga!

 • Anonym

  21 juli, 2015 at 07:29 Svara

  Tävla ut den!!! *behöver den*

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.