jag är inte arbetslös – jag har sportlov!

Det här är den skönaste veckan på hela året. Familjens herrar (fyra stycken högljudda sådana) har begett sig till farfarstugan i fjällen, medan jag och mamma lever helt efter egna lagar.
”Helt utan lagar” vore kanske mer riktigt att säga, anarkin än total och livet blomstrar! Vi gör inte annat än att se på film (minst varannan med Johnny Depp), äta choklad och goda middagar, spela Springsteen på högre nivå än vad som är bra för kanariefåglarna, sitta uppe sent om kvällarna och dricka te i hälsoskadliga mängder.
Eller jo, lite konstruktiva är vi också! Jag har hittills hunnit måla akvarell för första gången sen gymnasiet (första gången frivilligt sen högstadiet), sytt upp en klänning och en kjol samt flyttat knappar som satt fel, jobbat på en bilderbok som ska ges till min forna scoutledare som tack-för-allt i efterskott och umgåtts med en eller annan försummad person. Mor min står halva dagen i glasverkstaden och på fredag ska vi börja flytta in hennes fat och smycken till stan för att ställa ut på Galleri Ängel kommande två veckor.
Jag har också hunnit se Harry Potter & Halvblodsprinsen för åttonde gången i ordningen och extramaterialet för andra. Den blir liksom aldrig uttjatad. Så jag är nykär i Ron. Imorgon vankas det Robert Downey jr med Carolina och på onsdag tänkte jag se premiären av Alice i Underlandet samt avsluta med Melonia ihop med Lo och Lucas. Förutom det planerar jag att kolla upp mammas screentryckutrustning, bada bubbelbad och läsa Sherlock Holmes.
Kan det bli bättre? Varför har jag inte varit arbetslös förr?

3 Comments
 • Mimmmí

  2 mars, 2010 at 22:46 Svara

  skönt! passa på å njut nu!

  Jaa, ska bli spännande att se vad Chewbacca kommer utvecklas till. Baskervilles hund?

 • Hanna

  2 mars, 2010 at 22:04 Svara

  Jag är lite avundsjuk, men är det någon jag unnar ledighet så är det dig!

  Njut (och tröttna inte på Harry)!

 • klaris

  2 mars, 2010 at 00:13 Svara

  Jag vet skitläskigt :(
  men du verkar iaf ha en toppenvecka :D

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.