”jag har saknat efter Alis”

Det är så fint när treåringen visar sin uppskattning. Annars känner jag mest att jag måste vara den jobbigaste barnvakten i världshistorien, med tanke på hur han reagerar när jag säger att man ska hänga upp jackan på sin krok, tvätta händerna efter att man varit på toaletten eller tacka ordentligt när man får något av lillebror. Brukar sluta i krokodiltårar och ett hjärtekrossat ”DET ÄR ORÄTTVIST!”, ”DU ÄR DUM!” eller det klassiska ”DÅ FÅR INTE DU KOMMA PÅ MITT KALAS!”.
Idag hade han emellertid ”saknat efter” mig. Och vi hade en kanoneftermiddag med både fika, Mamma Mu-läsning och en lek där jag var en skadad dinosaurie som jagades av hungrig Buzz Lightyear (treåringen) och en boll (tvååringen).

Jag saknar lite efter dem ibland också. Hoppas det goda humöret (treåringens) håller i sig till imorgon. Vill ju inte förlora min titel som ’Bästa Kompis’.

rubrik av TREÅRINGEN
3 Comments
 • Mimmi

  15 september, 2010 at 16:12 Svara

  nu tänkte jag komma med lite svar från när du kommenterade massa av mina inlägg för över en vecka sedan:

  Män med småbarn är ju helt klart attraktivt. Men inte så überattraktivt för min del, just för att barn i sig är rätt så … mjaa. för mig. Haha. Än så länge!
  Risken finns ju att man får en kille som vill bli "ung pappa" och då kommer vi komma i konflikt direkt ^^

  *skönt å höra att någon annan har också problem med okända nummer. Jag håller sakta på att komma över min rädsla just på grund av att jag måste använda telefonen mycket i jobbet och ringa okända kunder och liknande, så det börjar bli bättre i alla fall.

  * och tack för kommentaren om Uraxs reklamfilm! Det var nervöst vill jag lova, speciellt eftersom hade inte gjode som han skkulle när kameran väl rullade. Men jag hoppas resultatet blir bra när jag väl får se det!

  * Kul att du tyckte att lakkarna såg fina ut. Dom har verkligen olika utseenden men vissa är rätt så lika. urax är rätt så lik sina kullsyskon, men det finns faktiskt ingen lakke som är lika söt och charmig som han! *försöker låta så objektiv som möjligt*.

  * angående punkteringen: jag tror jag fick en sten i däcket som gjorde att det typ exploderade! :S

  å tack för dina andra fina kommentarer! Å härlig att du vart kompis med 3åringen igen. Barn är så brutalt ärliga :)

 • Emelie

  15 september, 2010 at 05:34 Svara

  Tänk om man hade barns fantasi fortfarande, vad man ahde kunnat förmå sig till att skapa! Som din header, eller bokstäverna. Tror at jag fick en mindre kreativ överdos trots allt.

 • Anna

  14 september, 2010 at 18:32 Svara

  Haha, "skadad dinosaurie som jagades av hungrig buzz lightyear". barn är härliga.

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.